Podcast: Regenerativ ledelse

Ledelse i en regenerativ organisation

Opdag ledelse i en regenerativ organisation med Mikkel Flod Storgaard

I dette afsnit af “Lyden af Promentum” er Mikkel Flod Storgaard på besøg til en snak om regenerativ ledelse. Det er efterhånden ikke et ukendt begreb, men Mikkel giver alligevel lige en opfriskning af ledelsestilgangen, Den trækker på inspiration fra naturens evige cyklus af fornyelse og vækst, og foreslår en revolutionerende måde at tænke organisation og lederskab på.

Regenerativ ledelse ser på naturens økosystemer som en model for organisatorisk design. Her er evnen til at genoplive og forny er nøglen til langvarig succes. Mikkel deler sin indsigt i, hvordan denne tilgang ikke blot kan forbedre trivsel og produktivitet, men også skabe dybere mening og formål inden for organisationen.

Kernen i regenerativ ledelse er et fokus på samspil og udveksling. Det handler om at skabe et arbejdsmiljø. Et miljø hvor viden flyder frit, og hvor medarbejdere og ledere sammen arbejder mod en fælles vision. Mikkel forklarer, hvordan et sådant miljø understøtter organisatorisk livskraft og innovation.

Gennem snakken deler Mikkel konkrete eksempler på, hvordan regenerativ ledelse kan implementeres i praksis. Fra at skabe rammer for faglighedens frie udfoldelse til at understøtte medarbejdernes engagement og velvære, giver han et indblik i, hvordan principperne bag regenerativ ledelse kan omsættes til håndgribelige strategier og handlinger.

Dyk ned i en samtale, der ikke bare kaster lys over regenerativ ledelse som koncept, men også tilbyder værdifulde indsigter i, hvordan det kan forme fremtidens organisationer. Sæt dig godt til rette, og lad os sammen udforske de transformative potentialer ved regenerativ ledelse.

Promentums Mikkel Flod Storgaard har udformet 11 læringspointer fra vores arbejde med at udvikle og implementere frisættende og regenerative organisationer. Læringspointerne har følgende overskrifter: Læs
frisættende og regenerative organisationer
FRISÆTTENDE ORGANISATION I Promentum arbejder vi med at etablere/skabe en frisættende organisation. Ud fra vores arbejde med med frisættende regenerativ ledelse, har vi her samlet
samtale om at arbejde med frisættende regenerativ ledelse
Det står klart for selv det mest forandrings-u-parate menneske, at virkeligheden skriger på nye måder at se os selv og verden omkring os på. I
En grøn cirkel med en pil i midten, der repræsenterer organisationsudvikling og ledelse.