Opdateret maj 2018

Hos Promentum A/S indhenter og behandler vi en række oplysninger om dig, som vi bruger til forskellige formål. I vores politik kan du læse om, hvilke personoplysninger vi indsamler og med hvilket formål.

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til brugen af dine personoplysninger. Vi hjælper gerne med at afklare og ønsker du at slette dine personoplysninger hos os, kan du altid gøre det ved at kontakte os på promentum@promentum.dk eller tlf. 25 68 66 60.

1. Tilmelding til uddannelse eller kursus
Når du tager en uddannelse eller kursus hos Promentum A/S behandler vi nedenstående personoplysninger om dig, din virksomhed eller organisation:

Navn, fødselsdato, e-mail, telefonnummer, titel, stillingsniveau, virksomhedsnavn, geografisk placering, kundenummer, EAN-nummer, rekvisitions/PO/referencenummer samt info om hvilken ydelse, du har købt. Oplysningerne får vi fra dig, din virksomhed eller organisation og er en forudsætning for at vi kan planlægge og administrere dit uddannelsesforløb.

Vi behandler svar fra dine tests samt sparring -og feedbackforløb, så vi kan sikre dig et relevant uddannelsesforløb.
Promentum A/S kan videregive disse oplysninger til virksomheder, som assisterer Promentum A/S i forbindelse med dit uddannelsesforløb. Det drejer sig om testplatforme og vores eksterne netværk af undervisere. Promentum A/S har databehandleraftaler med disse samarbejdspartnere for at sikre, at de lever op til kravene om datasikkerhed.

2. Tilmelding til nyhedsbrev
Når du tilmelder dig Promentums nyhedsbrev behandler vi følgende oplysninger om dig: dit navn, titel, e-mailadresse og branche. Disse personoplysninger indtaster du ved tilmelding til nyhedsbrevet og her afgiver du samtidig samtykke til, at vi må sende dig nyhedsbrevet. Vi bruger dine data til at målrette indholdet i nyhedsbrevet med fokus på f.eks. brancher, funktioner m.m.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbrevet via link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på promentum@promentum.dk.

Promentum A/S har databehandleraftaler med leverandør af nyhedsbrevsplatformen for at sikre, at de lever op til kravene om datasikkerhed.

3. Tilmelding til gratis faglige morgenmøder
Når du tilmelder dig Promentums faglige morgenmøder behandler vi følgende oplysninger om dig: dit navn, firma, e-mailadresse og telefonnummer. Disse personoplysninger indtaster du ved tilmelding til nyhedsbrevet og her afgiver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig før og efter afholdelse. Promentum A/S har databehandleraftaler med leverandør af tilmeldingsplatformen for at sikre, at de lever op til kravene om datasikkerhed.

4. Besøg på vores hjemmeside
Vi indsamler automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, når du besøger promentum.dk. Vi anvender Google Analytics til at indsamle data om brugeres adfærd på siden og benytter cookies bl.a. for at optimere din brugeroplevelse. Du kan læse mere i vores cookiepolitik. Kommenterer du på blogindlæg, vil din kommentar og dit navn være offentligt.

5. Analyse og statistik
Når vi udarbejder statistikker og analyser, f.eks. interne købsanalyser, anvender vi dine personoplysninger. Vi bruger dem altid i anonymiseret form.

6. Markedsføring
I forbindelse med markedsføring kan vi behandle disse personoplysninger om dig, som du selv har oplyst ved uddannelse/kursus eller tilmelding til nyhedsbrev: Navn, fødselsdato, e-mail, telefonnummer, titel, stillingsniveau, virksomhedsnavn, geografisk placering, kundenummer, EAN-nummer, rekvisitions/PO/referencenummer samt info om hvilken ydelse, du har købt.

Derudover behandler vi data om dig ud fra din adfærd på Promentums digitale kanaler (f.eks. hvilke mails du åbner og hvilke artikler du læser), dine køb af vores ydelser, din kommunikation med os (f.eks. spørgsmål pr. mail elle telefon), offentlige tilgængelige eller købte data og oplysninger, du har givet os i forbindelse med spørgeskemaer og evalueringer.

Promentum A/S behandler kun dine personoplysninger til markedsføring, hvis du har givet dit samtykke til dette.

7. Bestilling af ydelse eller tilbud
Når du bestiller en ydelse eller et tilbud hos os, indsamler vi oplysninger om dit navn, virksomhed, telefonnummer, betalingsmåde, leveringstidspunkt og info om den ydelse, du har bestilt eller ønsker tilbud på. Formålet er at kunne levere et relevant tilbud eller opfylde den aftale, vi har indgået med dig eller virksomheden, du repræsenterer.

8. Spørgsmål og kommunikation
Når du kontakter os med spørgsmål eller kommunikerer med os, indsamler vi oplysninger om dit navn, telefonnummer, virksomhed, dine spørgsmål og ønsker til kompetenceudvikling. Det gør vi for at vi bedst muligt kan hjælpe dig, kommunikere med dig og besvare dit spørgsmål.

9. Opbevaring af dine personoplysninger
Promentum A/S gemmer dine personoplysninger, men du kan altid bede om at få dem slettet.
Promentum A/S opbevarer dine personoplysninger i henhold til forpligtelserne i Regnskabs –og bogføringslovgivningen. Promentum A/S opbevarer udelukkende dine personoplysninger til deres oprindelige formål og i det tidsrum det er tilladt i henhold til lovgivningen i forhold til den type af information, vi opbevarer.

10. Overførsel af personoplysninger
Vi overfører udelukkende dine personoplysninger med tredjeparter, når vi er forpligtet hertil i henhold til lov eller for at levere de ydelser, vi tilbyder. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

11. Ændringer i persondatapolitikken
Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken vil den nye version være tilgængelig her på vores hjemmeside.

12. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan til hver en tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes og eventuelt bede om at få dem rettet eller slettet. Du kan tage kontakt til Datatilsynet, hvis du vil indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger. Først bør du dog kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker afklaring på promentum@promentum.dkeller tlf. 25 68 66 60.

Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Promentum A/S
Dageløkkevej 45
3050 Humlebæk