Verden er foranderlig og fuld af komplekse udfordringer. De danske virksomheder og organisationer er ikke undtaget.

En af de største og mest komplekse udfordringer i dag er, hvordan vi får skabt et mere bæredygtigt samfund. Et bæredygtigt samfund, hvor vi har fokus på ligestilling, mental sundhed og trivsel, frihed, livskvalitet, klima og miljø.

Vi mener, at organisationer har et stort ansvar for at løse den udfordring. Men vi ved også godt, at de ikke kan klare den udfordring alene. Og det er derfor, vi eksisterer.

I Promentum går vi hver dag på arbejde for at hjælpe organisationer og deres medarbejdere med at blive klar til fremtiden – en fremtid, hvor man som organisation skal være bæredygtig. For ellers er man slet ikke.

Når vi siger, at vi hjælper organisationer, så gør vi det ved at arbejde med strategisk udvikling af dem og deres medarbejdere, så de kan indfri deres potentiale. Det gør vi gennem undervisning og rådgivning i forandringsledelse, strategiimplementering og bæredygtig organisationsudvikling.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe organisationer, og vi ved godt, at forandringer ikke sker over natten. Som kunde hos os skal I derfor ikke forvente, at vi kommer og fortæller, hvad I skal gøre, og så går vi igen. Nej, vi er de teorifunderede praktikkere, der får strategien, politikken eller visionen til at leve og fungere i hverdagen. Vi er med jer hele vejen, og vi slipper jeg ikke, før vi sammen er i mål.

Vi tror på, at fremtidens gode forretninger er gode forretninger – forstået på den måde, at økonomisk sunde organisationer er dem, der er gode at være i. Det er de organisationer, der har forstået essensen af den regenerative tankegang – at man skal efterlade mere værdi end man tager. Det gælder både i forhold til det samfund, vi lever i, men også i det mikrokosmos, som en organisation er.

Det interne arbejde med en virksomheds fællesskab og kultur mener vi er helt essentielt for at skabe en god organisation. Faktisk tror vi så meget på det, at vi tager medicinen selv.

Promentum er et frisættende fællesskab skabt af faglige ildsjæle, og selvom vi er en ret broget flok, så synes vi selv, at vi er nogle interessante, spændende og vidende mennesker. Vi sætter integritet og dyb faglighed højt, og der er en reel risiko for, at man udvikler sig i vores selskab.

Vi er videbegærlige og fagligt grundige. Det bliver vi nødt til at være for at kunne løse opgaverne bedst muligt. Men det er ikke kun af nød, at vi er det. Her brænder vi nemlig, for det vi laver, og vi er meget ambitiøse.

Selvom vi er ret optagede af det, vi går og laver, så glemmer vi ikke at hygge os og have det sjovt med hinanden. På vores kontor er humøret oftest ret højt, og stemningen utrolig god. Det er lidt af en fræk påstand, men vi mener faktisk, at man hos os bliver gladere af at gå på arbejde. Påstanden bliver heldigvis underbygget af en masse smil, latter og udviklende samtaler.

At vores fællesskab er ret unikt, oplever man, når man kommer ind på kontoret. Vi har en høj grad af frihed, og hvor, hvordan og hvornår vi arbejder, er op til os selv. Så længe vi løser vores opgaver.

Mange steder kunne det måske betyde tomme kontorlokaler, men det er ikke tilfældet hos os. For selvom vi har friheden til at arbejde hjemme, vælger mange alligevel at mødes.

Vi er i det hele taget ret stolte af vores fællesskab. Det er nemlig et fællesskab, hvor vi tager os af hinanden. Sammenholdet er stærkt og vi er utrolig omsorgsfulde. Her betyder man noget for hinanden, og man har hinandens ryg. Spidser situationen til, er der altid en hjælpende hånd eller nogen at snakke med om stort og småt. Og det er uanset om det gælder udfordringer på eller uden for arbejdet.

Her vil vi hinanden, og selvom vi ikke er en familie, men en arbejdsplads, så er vores interne relationer rigtig stærke.

Vi gør alle en stor indsats for, at vi alle sammen føler os som en del af fællesskabet – også selvom man er ude på en opgave eller hvis man sidder derhjemme og arbejder.

Vi er ærlige og respektfulde over for hinanden, og den interne tillid er stor. Det bliver den nødt til at være, når vi arbejder så selvstændigt, som vi gør. For man skal kunne stole på, at tingene bliver gjort, og at de bliver gjort ordentligt.

Ordentlighed er i det hele taget en grundværdi for os, og vi sørger for at være ordentlige i alt, hvad vi foretager os. Det er nemlig sådan, vi skaber trygge rammer for hinanden og for vores kunder.

Kan man klare sig uden os? Helt bestemt. Vi redder ikke liv, men vi gør arbejdslivet mere værdifuldt.

Vi er sat i verden for at skabe livskvalitet gennem bæredygtigt arbejdsliv og kompetenceudvikling. Det er det, vi brænder for.

Hvis vi kunne få ét ønske opfyldt, så ville det være, at der ikke var brug for os. For det ville betyde, at vi var kommet i mål med vores mission.

Men indtil det sker, så knokler vi videre. For et bedre og mere bæredygtigt samfund. For vores skyld. Og for jeres skyld.

Promentum team