Er du selvstændig rekrutteringskonsulent og savner du at være en del af et noget større? Så er Promentum måske det perfekte sted for dig.

Muligheden

I Promentum har vi valgt at fokusere endnu mere på rekruttering/search & select, og vi har besluttet at etablere et datterselskab, der fremover udelukkende skal arbejde med rekruttering.

Derfor søger vi en erfaren rekrutteringskonsulent til at drive rekruttering som et selvstændigt forretningsområde, samt være ansvarlig for den daglige ledelse af datterselskabet.

I Promentum oplever vi, at rekruttering har et stort og uforløst forretningspotentiale hos vores eksisterende kunder, og samtidig er vi overbeviste om, at det vil være muligt at skabe god synergi mellem rekruttering og vores nuværende fagspecialer/produkter.

Hvis vi finder den rette, vil vedkomne blive tilbudt ejerskab af datterselskabet og vil som partner i dette indgå i den samlede partnergruppe i Promentum. Herigennem vil du blive inviteret indenfor i vores faglige fællesskab og hos vores kunder.

Hvem er du? 

Vi søger dig, der har flere års erfaring med rekruttering fra en lignende stilling, enten fra et konkurrerende konsulenthus eller som selvstændig.

Du skal brænde for dit fag, ønsket at være en del at et sprudlende fagligt og socialt fællesskab, være god til at opbygge nære kunderelationer og være god til at tænke forretning.

Din uddannelse er sekundært for os; det er din erfaring, din rekrutteringsfaglighed og personlighed, vi er interesseret i.

Vi opererer med en stor grad af frihed, og det skal du kunne navigere i.

Og så skal du kunne se dig selv i vores værdier: https://promentum.dk/om/

Hvem er vi?

Vi er en konsulentvirksomhed, der hjælper organisationer med strategisk udvikling af dem og deres medarbejdere. Det gør vi gennem kompetenceudvikling og rådgivning i projektledelse, forandringsledelse, strategi og strategiimplementering samt bæredygtig organisationsudvikling.

Hos os møder du fagligt stærke personer, der dyrker det gode og nære fællesskab, og der er altid plads til grin og gode ideer.

Vi holder til ved Rådhuspladsen i hjertet af København.

Skal vi snakke videre om mulighederne?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt vores adm. direktør, Mikkel Flod Storgaard, på [email protected] eller på 60743050.

 

Rekruttering af ledere