Viden

fra os til dig

Velkommen til vores blog

Promentum A/S

Det er her, hvor vi sammen med dig fagligt kan udfordre hinanden. Vi starter rejsen i dag, og håber at du vil med.

Da Promentum startede i 2008, havde vi en klar vision om at hjælpe danskerne til bedre livskvalitet. Vi ville arbejde for bedre arbejdsglæde hos de ansatte hos vores kunder – for vi tror, at høj arbejdsglæde hjælper til høj livskvalitet. I dag skriver vi 2015, og vores vision er intakt. For os er målet stadig at sende alle danskere glade på arbejde. Den glade medarbejder er i vores øjne mere motiveret og engageret. Og skaber derfor større værdi for arbejdspladsen og i privatlivet. Vi har hjulpet kunder med uddannelse og rådgivning. Men vi ønsker med vores blog også at hjælpe og inspirere dig i dit arbejdsliv.

Målet med den nye blog er at dele ud af viden, metoder og kompetencer inden de områder vi beskæftiger os med. Vi bilder nemlig os selv ind, at vi ikke er de eneste, der er nysgerrige. Og hvorfor så ikke være nysgerrige sammen? Vi hjælper vores kunder med at skabe tillidsfulde fællesskaber med plads til ris og ros. Og med bloggen håber vi også at kunne skabe et fællesskab på den samme præmis.

Vi vil skrive om vores erfaringer, hvordan vi anskuer verden, og hvorfor vores tilgang skaber glade medarbejdere til gavn for det danske arbejdsmarked og resten af verden. Her vil der være plads til faglige diskussioner og refleksioner, hvor vi håber, at du vil være med til skubbe til vores tilgang til konsulentbranchen. I fællesskab kan vi gøre det svære lettere og bidrage med innovation og udvikling til det danske arbejdsmarked. Det er nemlig i fællesskab, at vi udvikler os bedst.

Vi håber, at vores blog kan inspirere og opdatere dig, og at du vil læse med.