Dialog med Nora Bateson

‘Regenerative dialogues’ er en dialogrække, hvor Promentum-konsulent Jakob Nørlem taler med thought leaders på det regenerative område.

Hans dialogpartnere er:
Nora Bateson
Laura Storm – se event
Daniel Christian Wahl – se event
Peter Hesseldahl – se event 

Det bliver dels en dialog og dels en debat med tilhørerne, således at der efter dialogerne vil være mulighed for at arbejde videre med den regenerative tilgang.

Om denne dialog

Med vores hyggelige lokaler som rum og ramme inviterer vi dig i denne session ind i dialoger om, hvordan levende systemer lærer sammen. Nora bruger begrebet warm data som bekræftende tegn på regenerative kulturer. Det kan være smilet fra kollegaen, betoningen af en sætning, den imødekommende stemning på mødet, når konstruktivt og åbent tværfagligt samarbejde virker osv. Selve dialogen vil forme sig som en regenerativ mikrokultur, med dig som aktiv medskaber.

Om Nora Bateson
Nora Bateson er en prisvindende filmskaber, forfatter og underviser, samt formand for International Bateson Institute med base i Sverige.

I sit arbejde stiller hun spørgsmålet “Hvordan kan vi forbedre vores opfattelse af den kompleksitet, vi lever i, så vi kan forbedre vores interaktion med verden?”.

Nora skrev, instruerede og producerede den prisvindende dokumentar ‘An Ecology of Mind’, et portræt af sin far, Gregory Bateson. Hendes arbejde bringer områderne biologi, kognition, kunst, antropologi, psykologi og informationsteknologi sammen til en undersøgelse af mønstrene i levende systemers økologi.

Hendes bog ‘Small Arcs of Larger Circles’, udgivet af Triarchy Press, UK, 2016, er en revolutionerende personlig tilgang til studiet af systemer og kompleksitet.

Denne dialog foregår på engelsk og dansk.

Pris: 1000 kr.

Er du studerende? Så skriv det i tilmeldingen og få billetten til kun 200 kr.

Er du interesseret? Så tilmeld dig via ‘Tilmeld mig’-knappen i højre side.

Ved køb af 5 pladser eller flere gives 10% rabat!

Hvornår?

Den 18. august 2022
Kl. 13-16

Hvor?

Promentum
Kompagnistræde 34, 4. og 5.sal
1208 København K

Pris

1000 kr.
Studerende: 200 kr.