Product Owner 360°

Dette kursus er udviklet for at opfylde de behov, som Product Owners (og dem som påtager sig dele af PO-rollen) har. Herunder evnen til at forstå og udtrykke sig i benefits og behov – snarere end at fungere som ekspeditionskontor og udtrykke sig i løsninger.

Forretningsværdi – og optimering af forretningsværdi – bør være enhver Product Owners primære drivkraft, snarere end primært at fungere som administrator af en backlog og fordele sol og vind lige mellem forskellige stakeholders.

På dette kursus klæder vi dig på til at varetage denne rolle – med faciliteringsprincipper og teknikker, som forbedrer dine chancer for at involvere dine stakeholders, og få dem til at tage mere ejerskab for planer og leverancer. Vi styrker dine PO-kernekompetencer omkring håndtering af krav og backlog refinement. Og vi giver dig værktøjer til at forstå og planlægge sammen med dine stakeholders, til at kommunikere klarere og til at lede og motivere folk omkring dig.

Agile Product Owners forstår vigtigheden af at formulere og kommunikere strategi og klare målsætninger. Og de forstår værdien i at skabe et arbejdsmiljø hvor folk arbejder af lyst snarere end af pligt. Og de ved præcis hvad der skal leveres – ud fra deres passion om at maksimere forretningsværdien.

Kurset er et mix af levende præsentationer og hands-on øvelser, hvor du får rig mulighed for at opleve de nye metoder i din værktøjskasse.

Målgruppe

Til dig, som allerede har Product Owner rollen. Og til dig som er team leder, forretningsanalytiker, service designer eller projektleder, specielt hvis du brænder for at skabe forretningsværdi.

Nogen viden om Scrum og Agile er en fordel, men ikke et absolut must.

Kursusindhold

Kr. 16.500 ekskl. moms

Dag 1: Overblikket


Her arbejder du og stifter bekendtskab med: Features vs. benefits, optimering af forretningsværdi, Agile, Scrum og klassisk Agile/Scrum product ownership, den faciliterende Product Owner – involvér, engagér og skab ejerskab.

1 dag

Dag 2: Alt det nørdede


Her arbejder du og stifter bekendtskab med: Requirements management, etablering af backloggen, user story mapping, slicing, master planning og prioritering, backlog refinement, Product Owners og sprints.

1 dag

Dag 3: Bring det hele i spil


Her arbejder du og stifter bekendtskab med: Business advisor network, stakeholder kommunikation, leadership, samarbejde og samskabelse, team performance og motivation, det agile mindset.

1 dag

København

2023

Dag 2
24. maj 2023

Dag 2
25. maj 2023

Dag 3
26. maj 2023

Sted

Promentum
Kompagnistræde 34, 4. og 5.sal
1208 København K

Pris

Kr. 16.500 ekskl. moms