Øjebliksfacilitering

Forestil dig at du er i gang med at facilitere et møde, en workshop eller blot en dialog, som du har planlagt nøje.

Pludselig opstår der et ubekvemt øjeblik, og du vakler! Der opstår måske spørgsmål, udløst af en kritisk bemærkning, du ikke havde forventet, eller et stemningskift i rummet. Her mærker du presset for at træffe et valg og handle med det samme.

Formår du, lige dér, at vinde et sekund, er meget vundet: et mellemrum, en vejrtrækning, en kalibrering af kompasset.

Kunne du tænke dig at blive bedre klædt på til at facilitere? Og kunne du tænke dig at få værktøjer til at gribe og inddrage dine deltagere i uforudsigelige øjeblikke?

Så deltag på denne kursusdag, hvor forfatteren af bogen ’Det Vundne Sekund’, Klaus Bakdal, vil give dig indsigt i, hvordan vi kan balancere metoder og ydmyghed for at skabe det, som vi kan kalde for ’det vundne sekund’, der kan få dig til at stå stærkere i ledelse og facilitering.

Du bliver klogere på, hvordan du kan træne din evne til at gribe øjeblikket – som leder, facilitator, mødeleder eller samtaleansvarlig, når vi blandt andet kigger på:

  • Mikrohandlinger
  • Situationsvurderinger
  • Kend dine tilskyndelser
  • Øg dine handlemuligheder

Er du klar til at lære, hvordan du stopper med at gøre forudsigelighed og minutiøs planlægning af faciliteringen til målet? Og er du blevet nysgerrig på, hvordan du kan træne dine evner til at gribe afvigelser og omdanne disse til aktive elementer i din facilitering?

Sted

Promentum, Kompagnistræd 34, 4. sal, 1208 København K

Dato

18. april 2023, kl. 9.00 – 16.00

Pris

3.500 ekskl. moms (inklusive forplejning og bogen “Det vundne sekund”)