Mini-konference for chefer og ledere i den offentlige sektor

Hvad gør vi, hvis vi efterhånden kun har de store og vilde problemer tilbage at løse i den offentlige sektor? Hvordan får vi mere for mindre samtidig med, at ressourcerne bliver færre og interessenterne flere? Og hvad siger ledelsesforskningen om forandringer i offentlige organisationer?

Hvis du er chef eller leder i den offentlige sektor, så kender du til den komplekse hverdag og verden med mange modsatrettede krav og forventninger.
Samtidig med at du navigerer i det skal du omsætte strategi til praksis og skabe forandringer i organisationen.

Spørgsmålet er så, om vi har skabt lidt for forsimplede billeder af, hvordan forandringer i den offentlige sektor skabes?

Det kan du være med til at diskutere, når vi i samarbejde med Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse inviterer til mini-konference om strategiske forandringer i den offentlige sektor.

Vi vil med udgangspunkt i tre oplæg – et fra forsker og vice centerleder Mads Leth Jakobsen, et fra kommunaldirektør Lars Clement og et fra partner i Promentum Andreas Lindemann, debattere og diskutere både praksis og forskning.

Med udgangspunkt i forskningen inden for forandringer i offentlige organisationer, vil Mads fortælle om, hvad den offentlige styring har af betydning for dine muligheder som leder for at få forandringer til at ske i hverdagen.

Det stiller krav til dig som leder om at være bølgebryder og kunne balancere det rationelle og det emotionelle i forandringer.
Det har derfor også betydning for, hvordan vi skal udvikle ledelse i den offentlige sektor, som Andreas vil komme med sine perspektiver på.

Den gode nyhed er, at ledelse kan trænes og udvikles. Den udfordrende nyhed er, at vi kun har gennemsnitlig viden om dele af ledelsesgerningen, som derfor stiller krav til mere adaptive kompetencer.

Udover forskningen får du som deltager på konferencen rig mulighed for at erfaringsudveksle og diskutere med andre topchefer i offentlige organisationer.

Dagens programProgram til mini-konference

Er du interesseret? Så tilmeld dig via ‘Tilmeld mig’-knappen i højre side.

Og har du spørgsmål?
Så kontakt Andreas Lindemann
Tlf. 20709756
[email protected]

Vi glæder os til at se dig.

Hvornår?

Den 5. september 2022
Kl. 12.30-16.00

Hvor?

Aarhus Universitet i Konferencecenteret bygning 1420-1423, Preben Hornung Stuen
Fredrik Nielsens Vej 2-4
8000 Aarhus C

Pris

Gratis

Aarhus

Sted