Dit personlige projektlederskab

Når projekter møder virkeligheden, er det hele ikke helt så enkelt, som projektmodellerne foreskriver. Kompleksiteten er høj, kompromisser skal indgås, og det vi i projekterne ligger fra kaj med er sjældent en til en det samme, som vi kommer i havn med. For vi skal ikke alene spå om fremtiden som projektledere. Vi skal også navigere i en virkelighed, hvor mennesker sjældent er helt så rationelle, som teorierne foreskriver. Kan vi det, ligger en verden af muligheder åben.

I denne Faglige Fritime sætter Ann Graugaard Pedersen fokus på det personlige projektlederskab og din evne til at bruge dig selv som et aktivt værktøj til at lede andre godt. Vi ser på, hvorfor din evne til at lede ind er alfa og omega for at blive en god projektleder, og så ser vi på, hvordan du gør det i praksis.

Fritimen tager udgangspunkt i bogen ”Dit personlige projektlederskab”, som Ann er medforfatter til, og henvender sig til alle projektledere, der savner inspiration til, hvad man kan gøre, når teori og metode kommer til kort i mødet med virkeligheden.

Faglig Fritime er en times gratis oplæg om et emne, der optager en af vores eksperter. Det er altid gratis og ligger altid sidst på eftermiddagen, så du kan nå forbi efter arbejder og inden de hjemlige pligter kalder.

Hvornår?

Den 9. november 2022
Kl. 15.00 – 16.00

Hvor?

Kompagnistræde 34, 4. sal
1208 København K.

Pris

Gratis