fbpx

Arbejder du i en NGO og vil styrke dine kompetencer?

I Promentum støtter vi NGO’ernes arbejde med at gøre verden til et bedre sted. Derfor tilbyder vi vores uddannelser og konsulentydelser til kostpris til alle NGO’er. Som projektledelses- og ledelsesspecialister bruger vi vores kompetencer og viden til at støtte de gode NGO projekter og det gode formål.

Projektlederuddannelse

Promentums projektlederuddannelse har fokus på at udvikle dine kompetencer, så du lærer at skabe retning og resultater i dit arbejde med projekter. Dagligdagen i en NGO stiller krav til dig som projektleder, og på uddannelsen får du viden, værktøjer og metoder til at udfylde rollen som projektleder.

Vi udbyder projektlederuddannelsen til kostpris for dig, der arbejder i en NGO, fordi vi vil give NGO-medarbejdere mulighed for at styrke deres kompetencer – og være med til at gøre en endnu større forskel!

Dit uddannelsesforløb

Modul 1: Grundlæggende projektudvikling
Du bliver du klædt på til at udfylde rollen som aktiv medspiller i udviklingen af nye projekter og du får værktøjer til at håndtere projektarbejdsformens typiske udfordringer.

Modul 2: Præferencer og projektgruppens samarbejde
Du opnår forståelse for teamudvikling, gruppeprocesser og får værktøjer til ledelse af projektgruppen. Du opnår større indblik i egne og projektdeltagernes personlige præferencer i samarbejdet med andre.

Modul 3: Facilitering af projektgruppens samarbejde
Du lærer at facilitere projektudviklingsværktøjerne og træner grundlæggende teknikker til at skabe involvering og ejerskab i projektgruppen, styregruppe og hos andre vigtige interessenter.

Modul 4: Håndtering af projektets kaotiske hverdag
Du bliver mere bevidst om egen og andres adfærd i konflikter og uenigheder og om, hvordan du kan agere konstruktivt i situationerne. Du styrker dit beredskab i forhold at forebygge nogle konflikter og bruge andre aktivt i udviklingen dine projekter.

Modul 5: Dig som projektleder
Du opnår større indblik i egne ledelsesmæssige præferencer og får værktøjer, der gør det muligt for dig at anvende dig selv som et aktivt ledelsesværktøj.

Læs mere om NGO projektlederuddannelse (PDF)

Dit udbytte

Teori og viden
Indsigt i internationalt anerkendt teori og viden inden for projektledelse.

Viden, værktøjer og metoder
Viden, værktøjer og metoder til at udfylde rollen som projektleder og arbejde intensivt med dette i praksis, når du skal lede, styre og drive større projekter i en NGO.

Styrket og trænet dine kompetencer i projektledelse
Du træner intensivt i at facilitere projektgruppens samarbejde, skabe en konstruktiv samarbejdskultur og håndtere konflikter. Du får værktøjer i at inddrage og skabe ejerskab hos projektets interessenter, og kommunikere et forandringsprojektet.

Grundig forståelse for egne ledelsesmæssige præferencer
Du arbejder med personlige problemstillinger og udfordringer i forbindelse med egen projektledelse samt får personlig feedback på din ledelsesstil.

Faglig sparring og vidensdeling med NGO fagfæller
Du vil arbejde med dit eget projekt, og vidensdele med andre fra uddannelsen – der som dig – står med de samme udfordringer som projektleder i en NGO. 

Dokumentation for et kompetenceløft 
Projektlederuddannelsen gennemføres på et teoretisk niveau svarende til IPMA certificering på B/C niveau hos Dansk Projektlederforening og giver mulighed for en efterfølgende IPMA certificering. Certificeringsniveauet på IPMA vil afhænge af deltagerens konkrete projektledererfaring.

Vi arbejder på non-profit vilkår

Prisen for projektlederuddannelsen dækker udelukkende vores faste udgifter uden indtjening til Promentum. Vi arbejder på non-profit vilkår og forsøger konstant at minimere kostprisen på uddannelsen.

Er du NGO-medarbejder tilbyder vi også andre kurser og konsulentydelser til kostpris.

Søger du interne forløb målrettet din organisation eller kursus?

Læs mere om interne forløb og vores faglige specialer her
Se Promentums kurser

Mere viden til dig…

Søg viden og inspiration på vores blog, hvor vi skriver om bl.a. projektledelse

Tak til Native Narrative for udlån af foto. 

København

2020

Modul 1
8.-10. juni 2020

Modul 2
20.-21. august 2020

Modul 3
30. september – 2. oktober 2020

Modul 4
22.-23. oktober 2020

Modul 5
16.-17. november 2020

Eksamen
10. december 2020

Feedback
11. december 2020

Sted

Promentum A/S
Vesterbrogade 67, 2. th
1620 København V

Pris

Kr. 19.800 ekskl. moms.

Bemærk

Der er et begrænset antal pladser.

Århus

2020-21

Modul 1:
9.-11. september 2020

Modul 2:
8.-9. oktober 2020

Modul 3:
2.-4. november 2020

Modul 4:
3.-4. december 2020

Modul 5:
7.-8. januar 2021

Eksamen:
25. januar 2021

Feedback:
26. januar 2021

Sted

LYNfabrikken
Vestergade 49
8000 Århus C

Pris

Kr. 19.800 ekskl. moms.

Bemærk

Der er et begrænset antal pladser.