Agil projektledelse

Agile projektledere forstår forskellen mellem traditionel projektledelse, hvor teamet føler, at de arbejder for projektlederen, og agil projektledelse, hvor projektlederne arbejder for teamet. Agile projektlederes primære fokus er at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor folk tager ejerskab, øger produktiviteten og forbedrer chancen for at levere det helt rigtige produkt.

goAgile-kurset Agil Projektledelse bygger ovenpå Agile, Scrum og SAFe – og tilbyder træning i, hvad der skal til for at få Agile til at fungere og høste så mange benefits i hverdagen som muligt.

I erkendelse af, at der skal mere end Agile til at få Agil Projektledelse til at fungere, så får du som deltager styrket dine faciliteringsevner – og du bliver inspireret og udfordret på dine evner til at lede og motivere folk omkring dig.

For projektledelse handler jo ikke mindst om ledelse – og her henter vi inspiration fra Intent-Based Leadership og hjerneforskningsbaseret Neuroleadership.

Kurset er en cocktail sammensat af inspirerende indlæg, masser af involverende og engagerende øvelser og diskussioner hvor deltagerne beriger hinanden med deres erfaringer.

Kursusmaterialet er på engelsk, og kurset foregår på dansk.

Målgruppe

Projektledere med nogen erfaring indenfor projektledelse og grundlæggende viden om Agile frameworks som f.eks. Scrum og SAFe.

Kursusindhold

Kr. 16.500 ekskl. moms

Dag 1: Forstå sammen

Her arbejder du og stifter bekendtskab med: Arbejdsglæde og positiv psykologi, manifestet for Agil Projektledelse, teknikker til at involvere og engagere, facilitatorens rolle som fødselshjælper, fra brainstorming til beslutninger og ejerskab.

1 dag

Dag 2: Planlæg sammen

Her arbejder du og stifter bekendtskab med: Agil Projektledelse i en suppedas af gamle vaner, transparens og forudsigelighed, scope, tid og cost som rammer, designkriterier for Agile teams, Use Case Camps og andre slicing teknikker, lange og tynde planer.

1 dag

Dag 3: Involvér, motivér og skab ejerskab

Her arbejder du og stifter bekendtskab med: Fælles overblik, forståelse, plan og ejerskab, trinvise leverancer og følelsen af fælles commitment, værdien af feedback - og udfordringer med feedback, at tage kontrol eller at give kontrol, neuroleadership & SCARF.

1 dag

København

2022

Dag 1
3. oktober 2022

Dag 2
4. oktober 2022

Dag 3
5. oktober 2022

Sted

Promentum
Kompagnistræde 34, 4. og 5.sal
1208 København K

Pris

Kr. 16.500 ekskl. moms