Thought Leaders hos Promentum

Vi samarbejder og afholder arrangementer med nogle af verdens mest fremtrædende thought leaders fra den regenerative bevægelse. Sammen formidler vi vigtig viden inden for det regenerative.

Wayne Visser hos Promentum

Wayne Visser

Wayne Visser er professor på Cambridge University Institute for Sustainability Leadership, og er en af den regenerative bevægelses største stjerner. Udover at forske i bæredygtighed og CSR, så er han forfatter til Amazons bestseller ’Thriving: The Breakthrough Movement to Regenerate Nature, Society and the Economy’. 

Visser kombinerer akademisk indsigt med praktisk erfaring for at hjælpe organisationer med at udvikle bæredygtige strategier. Han har forfattet flere bøger og artikler og er en eftertragtet taler, der inspirerer mange til at tænke over og handle på bæredygtighedsudfordringerne i vores tid. 

Vissers bog ’Thriving’ udkommer på dansk på Promentums forlag, Forlaget Praksiz, og Visser afholder desuden webinarer og workshops hos Promentum i løbet af efteråret 2023.

Ole Fogh Kirkeby

Ole Fogh Kirkeby er en af de mest ansete danske filosoffer inden for ledelsesteori, etik og æstetik. Han har udforsket, hvordan filosofiske koncepter og etiske overvejelser kan integreres i ledelsespraksis og organisationers kultur, og så var han faktisk en af de første herhjemme, der begyndte at beskæftige sig med det regenerative for mere end 15 år siden.

Kirkeby har udviklet koncepter om værdibaseret ledelse og er en fortaler for, at ledere bør udvikle en dybere forståelse af deres rolle og ansvar i samfundet. 

Ole er en fast del af Promentum, og med sin rige akademiske baggrund og mange publikationer inspirerer han til refleksion og dialog om ledelsens essens og potentiale i et regenerativt perspektiv gennem seminarer, podcasts, masterclasses og samtaler. 

Nora Bateson hos Promentum

Nora Bateson

Som en internationalt anerkendt teoretiker, forfatter og filmskaber, er Nora Bateson kendt for sit arbejde indenfor systemtænkning og kompleksitet. Nora har udviklet sin egen teori, kaldet ’Warm Data’, der udforsker interrelationerne i komplekse systemer – en teori, der gør sig særdeles gældende, når man beskæftiger sig med det regenerative. Nora Bateson arbejder med formidling af, hvordan man kan forstå og navigere i de komplekse systemer, som præger vores verden, og hun søger at inspirere til en dybere forståelse af samspillet mellem økologi, kultur og samfund.

Hos Promentum har Nora Bateson bl.a. holdt en ‘regenerativ dialog’ om sin forskning og ikke mindst ’Warm Data’.

Laura Storm hos Promentum

Laura Storm

Laura Storm er en stærk stemme og foregangsperson inden for det regenerative, bæredygtighed og innovation. Hun har dedikeret sin karriere til at fremme miljøvenlig og social ansvarlighed i erhvervslivet, og så har hun været med til at sætte det regenerative på ledelseslandkortet, da hun sammen med Giles Hutchins skrev bogen ’Regenerative Leadership’ i 2019.

Sammen med Promentum-konsulent, Kim Gørtz, har Laura lavet en podcast om den regenerative bevægelse.

Leen Gorissen hos Promentum

Leen Gorissen

Leen Gorissen er en verdenskendt belgisk forfatter, biolog og innovationskonsulent med en passion for bæredygtighed og biomimicry. Hendes arbejde fokuserer på at udforske, hvordan menneskeheden kan lære af naturens avancerede designs og processer for at løse komplekse problemer. Gennem sin tværfaglige tilgang samarbejder hun med forskere, designere og erhvervsledere for at fremme bæredygtige og resiliente løsninger inden for teknologi og arkitektur. Gorissens vision er at inspirere til en mere harmonisk og bæredygtig verden.

Vi er i dialog med Leen Gorissen om at oversætte hendes bog ‘Building the Future of Innovation on millions of years of Natural Intelligence’ på vores forlag, Forlaget Praksiz. 

Giles Hutchins hos Promentum

Giles Hutchins

Giles Hutchins’ visionære tanker har gjort ham til en af de mest benyttede og citerede eksperter med speciale i organisationstransformationer og bæredygtig ledelse. Han har dedikeret sit professionelle liv til at udforske og anvende principper fra naturen i organisatorisk udvikling og ledelse. Hutchins argumenterer for, at virksomheder kan blive mere robuste, innovative og bæredygtige ved at efterligne naturens dynamiske balance. Med en baggrund inden for management konsultation, kombinerer han praktisk erfaring med dybdegående forskning for at hjælpe ledere og organisationer med at navigere i en verden præget af kompleksitet og hurtig forandring.

Udover bogen ’Regenerative Leadership’, som han skrev sammen med Laura Storm, har han skrevet ‘The Nature of Business’, ‘The Illusion of Separation’, ‘Future Fit’ samt ’Leading by Nature’, som Promentum og Hutchins  har haft en fælles studiegruppe omkring.