Kommunikation & formidling

Gode kommunikationsevner er guld værd

Disciplinen at leverer budskaber på en god og effektiv måde spiller en større og større rolle i hverdagen på arbejdspladsen både når det kommer til fremdriften af opgaver og projekter, på relationen blandt kolleger og på resultaterne der skal skabes. Flere og flere jobs kræver at man har nogenlunde gode præsentationsevner.

Alt for ofte starter oplægsholdere med at kede forsamlingen med en oplæsning af deres eget C.V eller en opremsning af egne akademiske fortræffeligheder eller en lang forhistorie. Intentionen er forståelig. Man ønsker ofte at sende et signal om, at der er noget at komme med.  Den store erfaring skal give legitimitet til at stå på talerstolen. Men de bedste oplægsholdere starter med at gribe forsamlingen. De skaber en kontakt og en relation til de mennesker, der sidder nede i salen. Og det drejer sig i det store hele om at bruge de rigtige teknikker og forstå sine tilhørere.

Vi tilbyder løbende åbne kurser i professionel formidling – både på dansk og på engelsk – med fokus på at holde gode oplæg, der rører forsamlingen og skaber den ønskede effekt. Og derudover tager vi ud på de danske arbejdspladser og laver tilpassede forløb – rådgiver og sparrer i hverdagen. Fordi øvelse gør mester.