Grafisk facili­tering

Billeder kommunikerer hurtigere end ord

Har du oplevet effekten af et visuelt referat, grafisk facilitering eller live-tegning? Så ved du, at billeder taler til både hjerte og hjerne. Disciplinen har mange navne. Men effekten af visuel kommunikation er stor. Det visuelle greb er et værktøj, som ikke bare kan bruges til at sikre overblik og erindring. Der er også et værktøj, der aktivt kan bruges, når man skal nå frem til en fælles opfattelse, skal finde et billede på et fælles problem, et koncept, en vision eller noget andet abstrakt. Og enkle stregtegninger og symboler kan klæde din kommunikation bedre på.

Vi tilbyder grafisk facilitering af møder og workshops – og også kurser i visuel kommunikation. Vi hjælper også gerne grupper og teams med at nå frem til fælles billeder eller med at visualisere komplekse processer og systemer i et let forståeligt billedsprog. For når man tager afsæt i et billede, så starter man ikke fra nul.

Om det er én til én træning, skræddersyede kursusforløb internt i din virksomhed eller facilitering af møder og workshops, du har behov for, så udvikler vi den visuelle oversættelse i tæt samarbejde med dig og deltagerne, så I kan se jer selv i resultatet.

Det er tegneren Erik Petri, der er ansvarlig for visuel kommunikation hos os. Læs derfor mere om grafisk facilitering og øvrige ydelser i samme boldgade på hans profilside.

Læs om Erik Petri.

Kontakt

Kontakt os gerne hvis du har brug for afklaringer eller ønsker at booke et møde.
th@promentum.dk