Rådgivning

Teamudvikling

Bæredygtig forretnings- og organisations­udvikling

Er I klar til fremtiden?
I Promentum tror vi på, at de organisationer, der vil stå stærkt i fremtiden, er organisationer, der tænker i nye og mere bæredygtige forretningsmodeller.

Læs mere
Lederudvikling

Ledelse, kultur og strategi­implementering

Ledelse i dag indebærer meget mere end at have styringen og sætte kursen. Som leder skal du være rollemodel, du skal være støttende, lyttende og ikke mindst motiverende for dine medarbejdere. Du skal agere fyrtårn, når forandringens vinde blæser i organisationen, og dine medarbejdere skal guides trygt igennem de nye tiltag.

Læs mere
Implementering

Kompetence- og kapacitets­opbygning

En organisations vigtigste ressource er medarbejderne. Medarbejderne er dem, der får organisationen til at lykkes. Men for at de kan det, skal deres kompetencer hele tiden udvikles, så de bedst muligt kan understøtte organisationens overordnede strategi.

Læs mere
grafisk facilitering

Salg – Fra fysiske kundemøder til virtuelle kaffemøder

Vil du ha succes med de virtuelle kundemøder, så fordrer det ikke kun en god forbindelse og det fysiske setup – det kræver også en mental omstilling, både hos sælger, leder – og hos kunden. Og sidstnævnte er du medansvarlig for at få med på rejsen.
Vi lever ikke i den illusion at virtuelle møder kan afløse de fysiske møder – men vi tror på kombinationen. Og denne er vigtig, specielt i vores nuværende situation med Corona – men det bliver den også i fremtiden, når vi bliver ramt af lign. forhindringer – uanset årsagen hertil.
Læs mere

Få professionel rådgivning og sparring nu og her - nemt og enkelt

Uanset om din udfordring er stor eller lille, kan du til enhver tid få projektrådgivning hos os. Vi rådgiver på konkrete udfordringer over telefonen eller møder op hos dig og hjælper i din hverdag, hvis der er behov for det. Vælg mellem tre løsninger: konkret sparring, klippekort og abonnement.

Læs mere