Er du selvstændig konsulent og savner du at være en del af noget større? Så er Promentum måske det perfekte sted for dig. Vi er i vanvittig vækst, og mangler en dygtig ekspert i forandringsledelse og implementering til en lang række opgaver.

Muligheden

Vi er et mindre konsulenthus med ekspertiser inden for forandringsledelse og strategiimplementering, bæredygtig/regenerativ organisationsudvikling, regenerativ ledelse og kompetenceudvikling.

I øjeblikket oplever vi en stor efterspørgsel på kompetencer inden for forandringsledelse og strategiimplementering, og derfor søger vi dig, der har evner og erfaring som konsulent inden for de områder.

Er du den rette kandidat kan vi tilbyde dig et fantastisk job i et fagligt univers, hvor mulighederne for videreudvikling er uendelige, hvor vi passer på hinanden og hvor vi i den grad arbejder sammen – for at blive endnu dygtigere og for at hjælpe vores kunder videre.

Derudover tilbyder vi et job, hvor du kan sætte dit præg på forretningens videre udvikling.

Hvem er du? 

Vi søger dig, der har flere års erfaring med at arbejde med forandringsledelse og strategiimplementering.

Du skal være ekspert inden for dit felt og skal kunne sparre med topledelsen i store organisationer.

Du skal brænde for dit fag, ønske at være en del at et sprudlende fagligt og socialt fællesskab, være god til at opbygge nære kunderelationer og være god til at tænke og skabe forretning.

Din uddannelse er sekundært for os; det er din erfaring, din faglighed og din personlighed, vi er interesseret i.

Vi opererer med en stor grad af frihed, og det skal du kunne navigere i.

Og så skal du kunne se dig selv i vores værdier: https://promentum.dk/om/

Hvem er vi?

Vi er en konsulentvirksomhed, der hjælper organisationer med strategisk udvikling af dem og deres medarbejdere. Det gør vi gennem kompetenceudvikling og rådgivning i projektledelse, forandringsledelse, strategi og strategiimplementering samt bæredygtig organisationsudvikling.

Hos os møder du fagligt stærke personer, der dyrker det gode og nære fællesskab, og der er altid plads til grin og gode ideer.

Du får 27 super seje og MEGA dygtige kolleger og bliver en del at et sprudlende fællesskab, der dyrker faglighed og brænder for at hjælpe vores kunder.

Vi holder til ved Rådhuspladsen i hjertet af København.

Skal vi snakke videre om mulighederne?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt partner Andreas Lindemann, på al@promentum.dk eller på 20709756.

 

Dete regenerative paradigme, 1