fbpx

Projektrådgivning

Få professionel rådgivning og sparring nu og her
- nemt og enkelt

Uanset om din udfordring er stor eller lille, kan du til enhver tid få projektrådgivning hos os. Vi rådgiver på konkrete udfordringer over telefonen eller møder op hos dig og hjælper i din hverdag, hvis der er behov for det.

Vælg den model, der passer dig, dit projekt og din virksomhed bedst.

Konkret sparring – her og nu

Få hurtig sparring på en konkret sag eller udfordring. Upload fx din projektbeskrivelse eller et andet projektdokument. Bliv derefter kontaktet af en konsulent, der giver dig rådgivning, sparring og feedback på din aktuelle udfordring. På denne måde kommer du hurtigt og godt videre og undgår klassiske faldgruber.

Har du en projektbeskrivelse, en interessentanalyse eller et andet dokument, du ønsker sparringen skal tage udgangspunkt i, kan det uploades ved køb/bestilling.

1 gang sparring på en konkret udfordring

DKK 3.200 (DKK 4.000,00 inkl. moms)

Bestil nu og betal online eller modtag faktura

Køb et klippekort og få professionel rådgivning og sparring, når du har mest brug for det

Kom godt fra start og godt i mål med dit projekt med løbende kvalitetssikring og sparring fra vores professionelle og erfarne projektkonsulenter. Du kan få assistance til alt fra den gode projektopstart til kvalitetssikring af projektplanen, konflikthåndtering eller sparring på ledelse af projektgruppen undervejs i projektet, når behovet opstår.

Klippekort med 10 klip

DKK 19.000 (DKK 23.750,00 inkl. moms)

Bestil nu og betal online eller modtag faktura

Klippekort med 20 klip

DKK 35.000 (DKK 43.750,00 inkl. moms)

Bestil nu og betal online eller modtag faktura

Abonnement

Få lige netop den sparring og rådgivning, der skal til for at skabe dynamik og fremdrift i de vigtigste projekter i din virksomhed i jeres hverdag. Uanset om det handler om at sikre en god projektbeskrivelse, løse interne stridigheder eller få støtte til planlægning og udførelse af et projekt, så kan du hente råd og støtte hos vores erfarne konsulenter.

Projektabonnement

DKK 10.000 (DKK 12.500,00 inkl. moms)

Abonnement til ét projekt. Du får den sparring, du har behov for løbende.
Abonnementsprisen betales pr. måned.

Bestil nu og modtag faktura

Virksomhedsabonnement

DKK 75.000 (DKK 93.750,00 inkl. moms)

Abonnement til virksomheden, som kan omfatte 8-10 projekter. Abonnementsprisen betales pr. måned er inkl. konsulent, der sidder en dag om ugen i jeres virksomhed.

Bestil nu og modtag faktura

Vores kerneydelser

Der skal typisk flere forskellige typer kompetencer og viden til for at få et projekt ført sikkert i mål. Hos os får du løsninger tilpasset til din virksomhed, fordi alle mennesker, projekter og virksomheder er forskellige.