Projektledelse i Nationalmuseet

Projektledelse i Nationalmuseet

Nationalmuseets ønske om at styrke organisationen førte i 2013 til et samarbejde med Promentum. Samarbejdet med Promentum skulle være med til at sikre både Nationalmuseets daglige drift, men samtidig også geare Nationalmuseet til fremtidige udfordringer.

Promentum bistod med den fulde pakkeløsning, hvor der blev arbejdet på alle niveauer i organisationen. I tæt samarbejde med Nationalmuseets ledelse, blev der udarbejdet en ny organisationsplan for projekter. For at implementere den nye organisationsplan blev 40 ledere uddannet i projektledelse. Sideløbende afholdt Promentum læringsworkshops med temaer som: Økonomistyring, projektledelse som leder, konflikthåndtering og kompetenceudvikling.

Promentums løsning på Nationalmuseets udfordring sikrede kvalificerede ledere, der blev rustet til at lede projekter fra start til slut. Ligeledes blev lederne rustet til at implementere ledelsens organisationsplan ud til samtlige medarbejdere i Nationalmuseet. I Promentum inddrager vi altid vores kunde, når vi udarbejder et løsningsforslag. Dette sikrer, at kunden ikke kun får løst sin udfordring, men også er klædt på til at løse fremtidige udfordringer.

Kontakt: Anne Mette Skovsen, Mikkel Flod Storgaard