Lucy Vittrup Christensen

Exec. Dir./Chief Adviser, Promentum Nordic

Jeg tror på, at der er syv år tilbage før vores verden ændrer sig radikalt. I de syv år er jeg urokkeligt dedikeret til at sætte min viden, erfaring og ekspertise til tjeneste for at bane vejen for, at det gryende regenerative paradigme, og det, vi i Promentum Nordic kalder “regenerative consciousness” og praksis, kommer til at danne baggrund for enhver handling og enhver beslutning fremover.

Det er min passion at bidrage til regenerative transformative processer for innovative beslutningstagere, foundere og C suite-ledere, der fremmer muligheden for at alle stakeholders i organisationer ikke blot mindsker den skade, der allerede er sket, men også tager næste skridt og skaber løsninger for både mennesker, produkter og services, som skaber liv!

Det kan jeg hjælpe med:

  • C-suite executive coaching med henblik på at frigøre livskraft og forbinde sig til højere formål, samt at skabe det regenerative consciousness shift i organisationer
  • Full immersion C-suite executive transformative forløb, bl.a. i naturen
  • Udvikling af lederteams med regenerative principper i centrum, samt at frigøre livskraft og forbinde sig til fælles højere formål i organisationer
  • Udvikling af virksomhedskulturer med fokus på diversitet, inklusion og innovation
  • Key notes om ’regenerativ consciousness og praksis’, ’teknologi og intimitet i en digital tidsalder’ og ’kærlighed & liv i centrum af det regenerative ledelsesparadigme’
  • Workshop og deep dive retreat-facilitering under overskriften ‘Regenerating leadership from within’
  • Jeg leverer og faciliterer på Dansk, Svensk, Engelsk og Spansk

Om Lucy

Lucy er ansvarlig for Prometums internationale aktiviteter via Promentum Nordic og opererer på tværs af kulturer, med ledere og virksomheder fra forskellige industrier placeret i områder, der spreder sig fra Europa til Sydøstasien, Australien og Latinamerika.

Hun er Cand. Mag., ICF certificeret executive coach og fagbogsforfatter. Lucy har over 20 års erfaring som C-suite executive og lederteam coach, sparringspartner for foundere og start-ups.

Lucy har gennem flere år været fast ekspertkilde i danske medier i forbindelse med temaer, der berører hendes hjertebarn: aksen mellem ensomhed, intimtitet og teknologi i en digital tidsalder. Ligeledes underviser hun læger under speciallægeuddannelse i, hvordan de taler om seksualitet & intimitet med deres patienter.

I oktober 2022 lavede Lucy desuden en TEDx med titelen “Love in 96 ways”.

Lucy bor i skoven, har mediteret i over 15 år og bader i havet året rundt. Hun er halvt colombiansk varmblod, halvt jordbunden nordjyde, har boet i 7 lande, taler 5 sprog og er dybt forelsket i den mand, som hun deler sit liv med.