Lars Worning

Seniorkonsulent

En mand i en blå skjorte, der står i et værelse og demonstrerer lederevner gennem sin tilstedeværelse og engagerer sig i organisationsudvikling.

Opmærksom og personlig ledelse

Jeg har altid været meget optaget af, hvad der driver os, og hvad der styrer vores handlinger, ikke mindst i ledelsesarbejdet. I mit arbejde har jeg hjulpet mennesker med at genfinde selvværd, selvtillid og mening i privatlivet såvel som i arbejdslivet gennem øget fokus på opmærksomhedstræning. I det arbejde har jeg specialiseret mig i, hvordan angst kan blive en drivkraft og ressource frem for en hindring.

I Promentum vil jeg bruge mine erfaringer og oplevelser fra det praktiske arbejde til at komme op på et mere overordnet plan. Jeg vil blandt andet arbejde med IDG’erne (Inner Development Goals), som repræsenterer ”indersiden” og indebærer følelsesmæssig intelligens etc., og rammerne, som er ydre og indebærer psykologisk tryghed, robuste fællesskaber etc. Tilsammen giver disse det regenerative fællesskab.

På den måde vil jeg bibringe viden gennem coaching og tilbyde kurser, som kan hjælpe til at styrke følelsesmæssig intelligens og se angsten som ressource i stedet for en hindring.

Det kan jeg hjælpe med:

  • At styrke følelelsesmæssig intelligens
  • At arbejde med fornuft overfor følelser
  • At arbejde frem mod det personlige og opmærksomme lederskab
  • At fokusere på IDG og ydre rammer frem mod det regenerative fællesskab

Om Lars

Lars er uddannet fra RUC i fagene filosofi og psykologi med speciale i angst. Udover det er han uddannet Manuvision kropsterapeut og har ligeledes en 2-årig coachuddannelse i protreptisk ledelse fra Copenhagen Coaching Center.

Han har erfaring fra sin virksomhed Resonanshuset, hvor han har arbejdet i krydsfeltet mellem krop, psyke og eksistens med fokus på løsninger og refleksioner for tidens udfordringer for individer og samfund. Lars er desuden ved at færdiggøre en bog ”Brug angsten”, som behandler, hvordan angst kan bruges konstruktivt – ikke mindst i ledelse.

Når Lars ikke arbejder og skriver bøger, spiller han musik. Han har desuden i de seneste 18 år været med i Kulturtoget i Tisvilde (Kanon Halløj).