Kasper Nøraa

Kommunikationschef

Den gode tekst kan underholde, belære eller bevæge. Den fantastiske tekst kan alle tre ting. Og når en tekst er fantastisk, er den ofte effektiv. Og det er lige netop den effektive kommunikation, som jeg interesserer mig særligt for.

Med en baggrund som retoriker er jeg skolet i, hvordan man kommunikerer sine budskaber mest effektivt og hensigtsmæssigt. Og hvordan gør man så det? Det gør du bl.a. ved at kende din modtager. Når du kender din modtager, så ved du, hvordan du skal skære budskabet til, så du kan levere det i øjenhøjde.

Kommunikation i øjenhøjde er nemlig noget af det mest effektive, når vi vil have folk til at lytte eller læse videre. Sørger du samtidig for, at din tekst er underholdende, belærende og bevægende, så er kommunikationen fantastisk effektiv, og dit budskab bliver med garanti hørt.

Det er bl.a. det, jeg hjælper mine dygtige kolleger med her hos Promentum.

Om Kasper

Kasper er en erfaren kommunikatør med særligt fokus på tekstproduktion, argumentation og taleskrivning.

Han er uddannet cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet med speciale i argumentation og debatskik. Han har en fortid som kommunikationskonsulent og kommunikationsansvarlig, og så har han skrevet taler for en borgmester.

Når Kasper ikke skriver, så bruger han sin tid sammen med sin hustru og sine børn, diskuterer bøger med sin bogklub eller går til Take That-koncerter (hvilket han gør for lidt, hvis du spørger ham, og for meget, hvis du spørger alle andre).