Jens Larsen

Associeret partner

Storytelling og ledelse

Storytelling er for mig menneskehedens største teknologiske udvikling. Det kan lyde underligt, men fortællinger er det, som binder mennesker og organisationer sammen. Storytelling skaber nye bæredygtige fremtider og sætter dermed gang i handlinger og innovativ udvikling. Storytelling samler og bringer mennesker tættere på deres mål. Storytelling kan være den kraft, der i svære tider kan hele og bringe mennesker sammen på tværs af kulturer og politiske uenigheder. Storytelling skaber empati, betydning og frihed. Vores bevidsthed om storytelling hjælper os med at forebygge stress og agere i situationer af høj kompleksitet.

Det kan jeg hjælpe med

  • Undervise ledere, projektledere og teams i at få succes gennem storytelling
  • Rådgive i at skabe ejerskab og funding til projekter, strategier og forretningsidéer
  • Undervise i coaching og protreptiske dialoger
  • Rådgivning og coaching af ledere, teams og startups

Om Jens

Jens er særligt optaget af den kraft, der er i oprindelige folks storytelling og i de små fortællinger. Han henter sin inspiration på storytelling-ekspeditioner til Arktis, fx Grønland og Finnmark, hvor han arbejder med samere og grønlændere.

Han er international anerkendt for sit arbejde med storytelling og er sammen med professor David Boje og Lena Bruun medforfatter til bogen ”True Storytelling – Seven Principles for an Ethical and Sustainable Change-management Strategy.”

Jens er udover sit passionerede arbejde med storytelling medstifter af det amerikanske firma True Storytelling Institute og verdensmål-NGO´en SDGWORLD.

Jens har en MA i Nordisk Litteratur og Film og en 2-årig coach-uddannelse på masternivean. Derudover har han skrevet en række bøger og kapitler om coaching, storytelling og ledelse og er medforfatter til bogen ”Protreptik – filosofisk coaching i ledelse” sammen med bl.a. professor Ole Fogh Kirkeby.