Henriette Karina Nielsen

Praktikant, kommunikation

Kommunikation er for mig et af de vigtigste værktøjer til at skabe fælles forståelse i enhver situation. Jeg sætter en ære i at formidle sprog og har gennem mit studie en psykologisk og sprogvidenskabelig interesse. Herigennem kender jeg også til vigtigheden af at arbejde målgruppeorienteret, da det er med til at skabe de rette forudsætninger for en vellykket kommunikation. Det glæder jeg mig til at benytte og arbejde videre med hos Promentum. 

Om Henriette

Henriette er praktikant i vores kommunikationsafdeling, hvor hun bl.a. har indtaget rollen som redaktør på vores helt eget fagmagasin. Hun løser desuden alverdens kommunikative opgaver, såsom at skrive tekster til vores sociale medier og hjemmeside, læse korrektur og rådgive om kommunikation internt. Henriette er på sit sidste år af sin kandidatuddannelse i sprogpsykologi på Københavns Universitet. 

Når Henriette ikke læser eller arbejder, bruger hun tiden sammen med gode venner og et godt glas vin eller på en omgang step standard i det (for de fleste) velkendte Fitness World.