Vi søger altid erfarne seniorkonsulenter

Brænder du også for at gøre en forskel hos dine kunder – både hjælpe dem med løsninger, give dem kompetencerne til at lykkes og være med til at sikre, at løsningerne rent faktisk skaber effekt i hverdagen?
Tror du på, at vi i fællesskab kan hjælpe lidt mere?  Og er du ”No-bullshit” typen? Så er Promentum måske det rigtige sted for dig.

_1SN1678Dine kompetencer

  • Du skal have minimum 5 års erfaring som konsulent, være en faglig kapacitet inden for dit felt og være drevet af lysten til at hjælpe andre med at lykkes.
  • Du skal ønske at blive en del af vores faglige fællesskab og tro på at faglige synergi, som fællesskabet giver, er en styrke.
  • Du skal brænde for, i fællesskab med andre passionerede mennesker, at udvikle Promentum og være med til at skabe fremtidens konsulenthus.

Lidt om Promentum

I Promentum brænder vi for at hjælpe danske arbejdspladser med at forløse deres medarbejderes fulde potentiale. Vi vil inspirere og hjælpe andre, så de opnår kompetencerne til at lykkes – og oplever arbejdsglæde. Fordi arbejdsglæde skaber livskvalitet.

Promentums konsulenter er ikke som konsulenter er flest – vi ser os selv som håndværkere. Vi tror ikke på forkromede koncepter, men vi tror på, at arbejdet med forandringer og kompetenceudvikling skal ske i hverdagen. I fællesskab med vores kunder og med ægte udfordringer.

Vi lever af høj faglighed og vores måde at arbejde på kræver en meget bred vifte af kompetencer. Mangfoldighed og tværfaglighed ser vi som en stor styrke ift. at hjælpe vores kunder. Derfor søger vi ikke specifikt inden for ét felt. Du kan arbejde med projektledelse, lederudvikling, forandringsledelse, strategi- og organisationsudvikling, teamudvikling, konflikthåndtering osv.

Men du ska være super dygtig og kunne være med til at skabe endnu mere værdi for vores kunder.

Ansøgningsfrist

Vi er altid på udkig efter de rigtige konsulenter – derfor er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning, hvis du er interesseret.

Kontakt

Er du interesseret i ovenstående eller har du behov for at vende nogle tanker, så  kontakt Mikkel Flod Storgaard på tlf. (+45) 6074 3050 eller på mail: [email protected]