Træning i hverdagen

Selv en verdensmester skal træne for at fastholde sine kompetencer, for at nuancere dem og for at blive endnu bedre. Og træning er ikke kun relevant i sportens verden, det er en vigtig del af at udvikle sig som menneske – også i sit arbejdsliv.

Den klassiske mesterlære betegner det, at et menneske “står i lære” på et værksted for at uddanne sig i et fag. Det kan være som bogtrykker, snedker, mekaniker eller andet. Vi griber projektledelse an på samme måde. Projektledelse er et praktisk fag. Du lærer mest i hverdagen, når projekterne kører. Du får den største læring af at få træning og sparring undervejs, af at blive skubbet i den rigtige retning. Så du ender med at nå i mål med de bedste resultater.

Få adgang til dygtige trænere

I Promentum tilbyder vi vores kunder et tæt partnerskab for at give de ansatte de rigtige kompetencer og udvikle organisationen. Et samarbejde, der i praksis betyder, at vi varetager noget, der minder om rollen som træner.

Konkret betyder det, at vi på abonnementsbasis – et fastsat antal dage om ugen – bliver en aktiv del af din hverdag hverdag.

Kompetenceudviklingen sker ikke på kurser, men i hverdagen – i samspillet mellem hverdagens udfordringer, relevante ansatte og Promentums konsulenter.

Helhedsløsning på abonnement

Abonnementsaftalen gør det muligt for dig, at få glæde af alle vores konsulenters kompetencer. Vi bemander løbende opgaverne således, at vi matcher dine aktuelle udfordringer. Aftalen er tænkt som en helhedsløsning, og hvis opgaven i en periode kræver kompetencer, som vi ikke har internt i Promentum, bruger vi kompetencer fra Promentums netværk af dygtige konsulenter – uden at det betyder en ekstra udgift for dig.

Så er du træt af at bruge en masse midler og energi på forskellige kurser, uden at du får den ønskede effekt i hverdagen. Og har du ikke selv mulighed for konstant at kompetence- og videreudvikle i din organisation, så tilbyder Promentum en abonnementsordning, hvor nogle af Danmarks dygtigste konsulenter bliver en fast samarbejdspartner i jeres hverdag.