Målret din kommunikation til brugerne


Modul 4: 

God kommunikation skaber mening i forandringer. For at sikre en skarp, rettidig og sammenhængende kommunikation i implementeringsprojekter er det centralt, at der arbejdes med kernefortællinger, sammenhængende budskaber og kommunikationsplaner. Det får du værktøjer til på dette modul.

Desuden er det som implementeringsleder centralt at kunne stille sig op og formidle sit budskab på en god og fængende måde. Det ved vi alle sammen. Men det kræver øvelse og feedback for at gøre det rigtig godt. Det giver vi dig også mulighed for på dette modul.

Metode: 

Modulet tager på første dag udgangspunkt i forberedelsesmaterialet og der vil være korte oplæg med efterfølgende arbejde med eget projekt. Anden dag er i høj grad en træningsdag, hvor deltagerne træner og modtager feedback på eget oplæg.

Udbytte: 

Efter modulet ved du, hvordan du formulerer en skarp kernefortælling om dit projekt, hvordan du sikrer dig en sammenhæng i budskaberne og har en plan, der understøtter dette. Desuden har du afholdt et fængende oplæg ud fra bl.a. nyeste hjerneforskning, som får budskaber klart igennem til dine interessenter.

Når du kommer hjem har du: 

  • Metoder og værktøjer til at skabe den skarpe kernefortælling og en sammenhængende række budskaber om projektet
  • Viden om hvordan man udarbejder en god kommunikationsplan, som sikrer rettidige informationer
  • Indsigt i nyeste hjerneforskning og hvad det betyder for måden, man skal holde oplæg på
  • Konkrete værktøjer til at skabe struktur og storyline i dit oplæg samt tips og tricks til afholdelse
  • Afholdt et oplæg og fået struktureret og brugbar feedback fra både deltagere og konsulenter på dit oplæg