Gå-hjem-møde: Sidste nyt om implementering

 

Hvordan går det med at implementere projekter hos dig?

På vores uddannelse i implementering har vi løbende uddannet nye forandringsledere. Alle har de fået værktøjer til at skabe varig effekt af deres projekter. Og mange af dem har nu haft tid til at prøve det lærte af i virkelighedens verden – og har dermed skaffet sig nye erfaringer og perspektiver.

Det er derfor blevet tid til at dele viden. Og det vil vi meget gerne facilitere på dette gratis gå-hjem-netværksmøde om implementering, som vi åbner dørerne for onsdag den 12. juni kl 13.30-15.30 i København.

Inspirerende case fra Odense Kommune

Du får blandt andet et skarpt oplæg fra implementeringskontoret i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune, som har arbejdet helt konkret med deres implementeringsværktøjer. De er fx gået fra værktøjskasse til værktøjsvæg!

Det er for dig…

…der arbejder med implementering af projekter og forandringer – og som ønsker inspiration og nye indspark til at arbejde konkret med implementering i hverdagen.

De to timer byder på:

  • Videndeling med ligesindede.
  • Et skarpt oplæg om, hvordan implementeringskontoret i Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune har arbejdet helt konkret med deres implementeringsværktøjer.
  • Og vores Andreas Lindemann runder eftermiddagen af med at dele seneste erfaringer med implementering i praksis.

Hvis du har lyst til at være med, skal du tilmelde dig ved at klikke på “Tilmelding” øverst til venstre på siden her.

Invitationen til arrangementet er først og fremmest sendt til tidligere deltagere på vores implementeringsuddannelse. Deltagerlisten er derfor allerede lang – og der er kun få ledige pladser tilbage. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet, så tøv ikke for længe.

Det hele foregår…

…som sagt onsdag den 12. juni kl 13.30-15.30. Og hvis du kommer med, har du muligheden for at se vores sprit nye lokaler på:

Vesterbrogade 67, 2.th
1661 København V

Indgang gennem porten, Westend – kun 5 minutters gang fra Hovedbanegården.

Vi har været så heldige at finde et sted, hvor vi både kan have vores kontorpladser, men hvor der også er meget fine undervisningsfaciliteter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler, til god forplejning, til hygge – og ikke mindst til en inspirerende eftermiddag!

Andreas Lindemann