Deltag i kurser og uddannelse

Vores mål er at styrke kvaliteten og kompetencerne på det danske arbejdsmarked. Give flere de samme muligheder og værktøjer til at skabe resultater for sig selv og for organisationen.

 

 

Visuel facilitering

Læs mere

Implementeringsuddannelse

Læs mere

Projektlederuddannelse

Læs mere

Bliv professionel formidler

Læs mere

Gratis morgenmøde om implementering i Århus

Læs mere
grafisk facilitering

Visuel facilitering

10. -11. oktober 2017 i København

På dette 2-dages kursusforløb får du indsigt og træning i at omsætte koncepter, strategier eller andre typer historier til visuelle fortællinger. Du bliver introduceret til et simpelt formsprog og trænet i symboltegning. Du får desuden værktøjerne til at strukturere en god fortælling.

Læs mere

Implementeringsuddannelse

Kommende hold: 20. november 2017 i Århus 4. januar 2018 i København

I Promentum lever vi af at hjælpe danske virksomheder med at blive professionelle til at drive projekter og skabe forandringer. Projekter kan være både store og små, korte eller lange, men fælles for dem er, at de rummer en række udfordringer, som man har brug for viden, værktøjer og erfaring for at løse.

Læs mere

Projektlederuddannelse

Kommende hold: 22. november 2017 i København 7. marts 2018 i Århus

Kurset er for dig, der står overfor at skulle være projektleder – eller allerede er projektleder. Det er for dig, som ønsker at udvikle dine personlige projektledelseskompetencer og samtidig opnå indsigt i projektarbejdets helt specielle kompleksitet.

Næste kursusstart: den 23. august 2017 i Århus og 11. september 2017 i København.
Pris: 39.500 kr. ekskl. moms.

Læs mere

Communication Boot Camp

Please contact us if you wish to book the event for your company and colleagues.

Have you ever attended a presentation where the speaker grabbed your attention and held it throughout the speak with engaging stories and punchlines? Some speakers completely win over the audience and leave them with a lasting impression and new insights, which they can not wait to get home and act upon.

Price: DKK 9.200 excluding VAT.

Læs mere

Bliv professionel formidler

6.-7. november 2017 i Storkøbenhavn.

Bliv en professionel formidler med denne 2-dages intensive træningslejr, som tager afsæt i viden om, hvordan vores hjerner fungerer. Kurset er inkl. overnatning og fuld forplejning.

Næste kursus: 6.-7. november 2017 i Storkøbenhavn.
Pris: 9.200 kr. ekskl. moms.

Læs mere

Skab en stærk teamkultur

Bestil kurset til din virksomhed og dine kolleger.

Skab en stærk teamkultur med plads til faglig feedback og positive konflikter. Teams måde at kommunikere med hinanden på betyder mere for teamets succes end den enkelte teamdeltagers intelligens, personlighed og evner tilsammen.

Pris: 7.900 kr. ekskl. moms

Læs mere

Kom ind i projektarbejdet

Bestil kurset til din virksomhed og dine kolleger.

Bliv introduceret til professionel projektledelse. Lær de grundlæggende projektudviklingsværktøjer og forstå projektets organisering og roller.

Pris: 8.500 kr. ekskl. moms.

Læs mere

Gratis morgenmøde om implementering i Århus

28. september 2017 Kl. 8.30-11.30 i Århus

Skab værdi af dit forandringsprojekt ved at lede forandringen i hverdagen
Mange organisationer er skrappe til at levere udviklingsprojekter med høj kvalitet i leverancerne. Udfordringen er, at få forandringer og strategier virkeliggjort i hverdagens levede liv, så de skaber en varig effekt.

Læs mere