Torsten Buemann

Projekt- og programledelse

Organisationer har brug for at forny sig. Og det pres er endnu større i dag end i går – og kravet fremover er kun stigende. En løsning er, at organisationen mestrer sine projekter og mestrer alle de andre måder udviklingsopgaverne håndteres på fx program, scrumteam, agil portefølje, designsprint, ART eller en helt tredje måde.

Jeg hjælper ved at løse opgaven. Som leder af projektet, programmet, scrumteamet eller hvad det måtte hedde hos jer. Jeg sikrer, at retningen er klar. At der er forventningsafstemning ved start og undervejs. Samt alle de andre mangfoldige ledelsesopgaver, som fx teamledelse, gejst, faglig ledelse, innovation, økonomistyring og rapportering. Tillige udvikler jeg de deltagere, som vil bruge opgaven, som afsæt for at styrke deres kompetencer.

Det kan jeg hjælpe med

  • Lede et projekt eller er program, i den periode det ønskes
  • Rådgive en projektleder om konkrete opgaver og udfordringer
  • Scrummaster eller scrummaster rådgiver
  • Release Train Engineer rådgiver
  • Rådgive om at få effektivitet i udviklingsorganisation, samt etablere og drive et PMO

Om Torsten

Torsten er uddannet cand. tech. soc fra Roskilde Universitet. En uddannelse med et sociologisk tvist – hvor han satte fokus på, hvordan man lærer, mens man arbejder.

Han er certificeret i PRINCE2® Foundation og Practitioner, har gennemført PWC’s projekt- og konsulentuddannelse og underviser som ekstern lektor på CBS. Er uddannet Scrummaster og har stået i spidsen for agile indsatser.

Han har ajourførte hverdagserfaringer med sin sammenbragte familie med hjemmeboende unge studerende. Mountainbike, windsurfing og – tro det eller ej – rulleski fylder fritiden ud.