Tina Holm

Uddannelser & kurser

Jeg brænder for at medarbejderne på de danske arbejdspladser får mulighed for at tilegne sig de rigtige kompetencer. Jeg tror på, at med de rigtige kompetencer bliver den enkelte medarbejder i stand til at skabe størst mulig værdi for sin virksomhed.

Jeg rådgiver blandt andet ledere og HR-chefer om hvilke kompetencer, der skal til for at udvikle medarbejderne målrettet. Medarbejdere med de rigtige kompetencer leverer de bedste resultater.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Afklaring af hvilke kompetencer der skal til, for at du eller dine medarbejdere kan løse deres opgaver hurtigere og mere effektivt.
  • Rådgivning om karriereplanlægning.
  • Vejledning om mulighederne inden for kompetenceudvikling.
  • At sikre at du får dialog med den rette underviser, som har den viden, du har behov for.
  • Svarer spørgsmål ifht. igangværende kursus, som du eller dine medarbejdere deltager på.

Ring til Tina på tlf. 40 40 06 05 eller send hende en mail: [email protected]

Om Tina

Tina er det rette sted at starte, når du kontakter Promentum. Hun kender alle undervisere, kurser og ydelser, og kan hjælpe dig med den rette vejledning

Hun har en uddannelse fra Aarhus Business School, samt erfaring fra forskellige konsulentvirksomheder med fokus på rådgivning og kompetenceudvikling.

Hun er glad og energisk både i sit arbejdsliv og sit privatliv. Tinas gode humør smitter af på både kolleger og kunder. Hun har en målrettet og struktureret karakter. Hun har blandt andet dyrket elitesvømning. I dag bruger Tina først og fremmest sin fritid på sin mand og deres to piger. De turnerer sammen Danmark rundt til pigernes håndboldkampe og svømmestævner.