Tim Struck

Implementering og forandringsledelse

Vi er trådt ind i et årti, hvor bæredygtighed for længst er gået fra at være nice-to-have til at være et grundvilkår for alt liv. Og med vedtagelsen af FN’s 17 verdensmål tilbage i september 2015 fik vi et globalt manuskript for langsigtede løsninger, der kun kan realiseres gennem en ambitiøs og helhedsorienteret indsats.

Jeg tror derfor på, at fremtidens organisationer, forretningsudvikling og forandringsprojekter i endnu højere grad kommer til at bygge på helhedsforståelse, ansvarlighed, samarbejde og kreativitet.

Jeg ønsker at bidrage til denne udvikling på en måde, hvor effekten kan mærkes, måles og dokumenteres.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Rådgivning, design og implementering af strategiske forandringsprojekter
  • Kompetenceudvikling af projektledere og udvikling af projekt- og forbedringskultur
  • Ledelses- og organisationsudvikling
  • Procesfacilitering

Om Tim

Tim har mange års erfaring som konsulent og virksomhedsudvikler. Han er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag og har desuden en MA i innovation samt en baggrund som erhvervsforsker fra SDU og CBS. Gennem tiden har Tim hjulpet både offentlige og private virksomheder og også faglige organisationer med at få ledelses- og forandringsprojekter til at skabe effekt i hverdagen. Tims fokus er altid på deltagernes, kundernes og slutbrugernes verden. Han ynder at sige, at hans arbejde først lykkes, når dem, han arbejder for, lykkes med deres arbejde. Privat bor Tim sammen med Bettina. Og begynd ikke at tale om hunde – så får I hele historien om deres jagthunde, der hver dag får lokket dem i skoven. Uanset vejret.

Tim Struck Tim Struck