fbpx

Stig Kjeldsmark

Seniorkonsulent

Lederudvikling

Jeg brænder særligt for at arbejde med mennesker og udvikle deres potentiale. Udvikling af ledere gavner ikke mindst dem selv personligt, men i høj grad også deres gruppe og den virksomhed de arbejder for. Hvis jeg lykkes med at rykke det enkelte menneske, skaber det ringe i vandet og har effekt på rigtig mange mennesker.

Når vi leder andre mennesker er det vigtigt, at vi kender til vores egne mønstre. Både dem der hjælper os med at lykkes – men også dem, vi ikke er så stolte af. Når vi kender de mønstre, der stikker af med os eller ligefrem spænder ben for os, så kan vi håndtere dem. Får mønstrene lov til at ligge i ’skyggesiden’ vil vi altid skulle håndtere dem på bagkant – og ofte når det er for sent.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Undervise og træne projektledere, projektdeltagere og styregrupper etc.
  • Rådgive om og coache i personlig udvikling
  • Udvikle ledere vedhjælp af mentoring
  • Skabe positive dynamikker i hele ledergrupper
  • Sikre et bedre samarbejde blandt teammedlemmer
  • Holde foredrag og oplæg om personlig udvikling.

Om Stig

Stig elsker at komme ud og møde nye, dygtige mennesker – lytte til og lære af dem. Han har blandt andet en baggrund som leder gennem seks år i den finansielle sektor og har desuden tre års erfaring som ledermentor både på mellemlederniveau og for direktører. Hans vej gennem uddannelsessystemet afspejler Stigs nysgerrighed på mennesker. Stig har taget flere lederuddannelser, er NLP-practitioner, har en coach- og en Master coach-uddannelse. Han er desuden uddannet Enneagram-practitioner og er for øjeblikket i gang med en Enneagram Masteruddannelse. Udover at bruge tid med sin 19-årige søn, så er Stig fotograf, spiller i et rockband og er ivrig løber.