Sille Brøste

Konsulent

Bæredygtighed

Bæredygtighed er ikke en boks vi kan tjekke af. Det er et uendeligt komplekst koncept, hvor ny viden konstant bliver tilgængelig. Ligeledes udvikles der kontinuerligt innovative værktøjer, der skal hjælpe os til at navigere i kompleksiteten. Arbejdet med bæredygtighed er derfor en proces, der efter min mening, kræver en pragmatisk tilgang, der tillader, at vi løbende bliver klogere.

Som designingeniør i bæredygtighed og kommende civilingeniør i bæredygtig byudvikling ønsker jeg at bidrage til, at virksomheder får mulighed for selv at navigere i kompleksiteten og tilmed at gøre dem handlekraftige, således at de kan bidrage til det fælles ansvar, vi har for en bæredygtig udvikling.

Om Sille

Som konsulent og designingeniør i bæredygtighed bidrager Sille med sin viden indenfor koncepter som cirkulær økonomi og værktøjer som livscyklusvurdering, der kan hjælpe virksomheder til at forbedre dele af deres arbejde med bæredygtighed. Hun kommer med en bachelor i bæredygtigt design fra Aalborg Universitet, og så er i gang med en kandidat i bæredygtig byudvikling, ligeledes på Aalborg universitet.

Sille Brøste Sille Brøste