fbpx

Oscar Lindhardt

Territory Manager

Jeg brænder for, at de rigtige medarbejdere får mulighed for at få de rette uddannelser og kompetencer, og på den måde være med til at skabe størst mulig værdi ude i organisationerne.

Jeg er meget optaget af at forstå folks problemstillinger og derigennem levere én eller flere løsninger, der giver en følelse af at være blevet hørt og forstået. Min drivkraft er at gøre en forskel for kunder, kollegaer, organisationer, og i det store billede, for samfundet.

Om Oscar

Oscar er vores Territory Manager, og han har ansvaret for salg, rådgivning, salgsplanlægning og koordinering af vores åbne uddannelser.

Han har en HD-uddannelse fra Copenhagen Business School med speciale i salg og marketing management, og så har han erfaring indenfor salg og kundeservice samt IT, konsultation og detailhandel.

Privat bor Oscar i lejlighed med sin kæreste på Østerbro. Sin fritid bruger han på at træne Israelsk selvforsvar hos Krav Maga Global, og når han ikke gør det, så supporterer han med bogføring hos et mindre ejendomsinvesteringsselskab.

Oscar Lindhardt Oscar Lindhardt