fbpx

Nynne Nørgaard Jensen

Seniorkonsulent

Projektledelse og grafisk facilitering

Jeg er optaget af den sociale side af organisationen. Jeg bidrager med at skubbe kulturen i en socialt bæredygtig retning, hvor der respektfuldt er plads til at være menneske. Det gør jeg ved at inspirere og styrke enkeltpersoner og organisationer, så de kan skabe de nødvendige strukturer for en mere bæredygtig kultur. Jeg tror på, at nøglen til at øge den sociale bæredygtighed i organisationer ligger i at designe vores arbejdsgange og kultur ud fra en dybere forståelse af vores menneskelige biologi og psyke, vores adfærd og hvordan sindet fungerer.

Tager man ikke højde for disse faktorer, er der stor sandsynlighed for, at man i virksomheden modarbejder sig selv og dermed bliver unødigt ineffektiv.

Jeg fordyber mig yderligere i grafisk facilitering og lærer bl.a. andre at tegne anvendelige ikoner, symboler og skabeloner, som kan optimere deres kommunikation ved at gøre den mere levende, nemmere at forstå og dermed mere engagerende og effektiv.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Undervise og udvikle kompetencer hos mennesker, der arbejder med projektrelaterede opgaver
  • Styrke enkeltpersoner og organisationer med fokus på socialt bæredygtig kultur samt bevidsthed omkring indflydelsen af menneskets biologi og mentale energi
  • Undervise i grafisk facilitering

Om Nynne

Nynne har en universitetsgrad i Kultur- og Sprogmødestudier kombineret med Arbejdslivsstudier og er dertil certificeret coach. Hun er også uddannet Kaospilot, er iværksætter og har boet, studeret og arbejdet i Malaysia, De Forenede Arabiske Emirater, Schweiz, Tanzania og Sydafrika. Og netop oplevelserne fra de forskelligartede arbejdskulturer blev begyndelsen på Nynnes arbejde med at skabe sundere og mere bæredygtige organisationer.’

Udover at være en organisatorisk ninja dyrker Nynne en del kampsport og spørger du hende selv, vil hun sige, at ”det er vigtigt at passe på sig selv og sin krop for at være den bedste udgave af sig selv”.