Marlene Kyed

Digital kommunikation & marketing

Jeg arbejder for at skabe et ensartet udtryk i al Promentums kommunikation, så det altid er tydeligt, at vores vision er at skabe større arbejdsglæde på de danske arbejdspladser. Mit mål er at engagere kunder og samarbejdspartnere i denne mission, så vi sammen kan skabe et bedre arbejdsliv for alle.

Jeg udvikler kommunikation og marketing – lige fra strategi til aktiviteter, indhold og effektmåling. Inden for mit fagfelt er jeg særligt drevet af koblingen mellem kommunikation, marketing og salg. Jeg er optaget af at implementere virksomheders strategi med hverdagens operationelle kommunikationsopgaver og skabe den røde råd – også på tværs af afdelinger og arbejdskulturer.

Mit fokus er at skabe aktiviteter og indhold – både online og offline – der skaber engagement og giver mening.

Hvad kan jeg hjælpe med

  • Rådgive om kommunikation –og marketingstrategi
  • Udvikling og styring af kommunikation – og marketingaktiviteter
  • Udforme koncepter og indhold i form af tekster, video, grafik m.m.
  • Opbygning af websites, herunder tekster, grafisk design, brugervenlighed m.m

Om Marlene

Marlenes interesse for kommunikation og marketing startede i 1998, hvor hun gik selvstændig med et lille eventbureau. Siden hen uddannede hun sig i Kommunikation og Virksomhedsstudier fra RUC med speciale i mødekultur og intern organisering. Som specialist har hun primært været i IT – og advokatbranchen, men har også siddet på den anden side af bordet som selvstændig konsulent. Marlene holder af tid med familien og venner, rejser, løbeture, loppefund og hendes lille sommerhus, der har fået en grundig, men kærlig hånd.

Marlene Kyed Marlene Kyed