Maja Dalgaard Pøhler

Læring, facilitering og projektledelse

Jeg tror på, at et veltilrettelagt læringsforløb kan gøre en forskel for alle. Alle mennesker kan lære nyt, styrke deres kompetencer og opnå større selvtillid. Og det er muligt at skabe rum for en potentielt øget selvindsigt og social bevidsthed gennem velfaciliterede øvelser og samtaler.

Jeg brænder for at skabe disse læringsrum, hvor folk forlader rummet med noget, de kan mestre, noget de kan bruge i deres hverdag eller arbejde – mens de har haft det sjovt undervejs.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Undervise og træne projektledere, projektdeltagere, styregrupper med flere
  • Styrke individuel formidling, procesfacilitering og gennemslagskraft
  • Styrke kommunikation og sammenhold i et team
  • Undervise og udvikle kompetencer hos mennesker, der arbejder med projektrelaterede opgaver
  • Udvikle det personlige lederskab
  • Sætte fokus på verdensmål og bæredygtighed i organisationer
  • Etablere en kultur, hvor der er plads til leg og improvisation
  • Sikre at projektplan og evnen til at improviserer komplementerer hinanden.

Om Maja

Maja er uddannet cand.mag. i Psykologi og Pædagogik og uddannelsesstudier fra Roskilde Universitet. Siden sin uddannelse har Maja arbejdet som læringskonsulent for forskellige virksomheder, NGO’er og kommuner, som har fokus på at gøre livet bedre for børn og unge. Det har været helt centralt for Maja, at målgruppen lærte at turde fejle, prøve igen og få det bedste ud af deres tilværelse. Derudover har hun beskæftiget sig med at støtte projektledere i at udvikle deres personlige lederskab, og hun har skabt sociale og dynamiske læringsprocesser i både organisationer og teams.

Det er disse erfaringer Maja nu tager med ind i Promentum i håb om at gøre en forskel for mennesker, som vil realisere deres ideer og projekter, styrke sammenholdet og blive klogere på sig selv og hinanden.

I sin fritid har Maja dyrket impro-comedy. Hun elsker nemlig at optræde og skabe grin og god stemning. Improvisation er derfor også noget, Maja håber at kunne arbejde mere med i Promentum. Stay tuned!

Maja er født og opvokset på Københavns vestegn og bor i dag på Amager med sin mand og datter. Hun er glad for sort kaffe og sort humor og har altid en god selskabsleg i ærmet.