fbpx

Kristine Koed

Partner & Director Digitalisation

Digital ledelse og strategi

Min passion ligger i krydsfeltet digitalisering, organisationen og kunden, med fokus på at skabe målbar, succesfuld digitalisering og deraf organisatoriske forandringer på tværs af brancher både i Danmark og internationalt.

Dette gør jeg gennem at supportere, rådgive og coache Business Executives, funktionsledere og digitale ledere samt bestyrelser i udviklingen af digitale- og forretningsstrategier til gavn for kunder, medarbejdere og virksomhedens vækst og indtjening.

Min praktiske erfaring kommer fra stillinger indenfor mit store interesseområde, som er værdiskabelse af IT og digitalisering herunder stillinger som managing partner i CIONET Denmark (et internationalt netværk for IT- og digitale topledere) og VP sales hos Petro Suite Cloud Operations Management. Jeg har desuden opbygget egne konsulentvirksomheder indenfor organisationsudvikling, uddannelser og rekruttering indenfor specielt videnstunge virksomheder i ledelse, IT/digitalisering, strategi og salgsledelse.

Derudover har jeg stor erfaring med rekruttering af Executives og til ledende stillinger indenfor IT og digitalisering.

Udover at kaste en masse erfaring af sig, har mit arbejde med ovenstående også givet en lang liste af tilfredse kunder.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Udvikling af eksekverbare forretnings og digitale strategier, der i samspil fokuserer på værdirealisering
  • Udvikling, reorganisering og implementering af digitale organisationer, der sikrer vækst og bæredygtighed for kunder, organisationens medlemmer og indtjening
  • Vurdering af digital modenhed i organisationen (kompetencevurdering på forskellige niveauer)
  • Afholdelse/udvikling af Digitale lederuddannelser på MBA-niveau
  • Analyser og rådgivning om digitale teknologier (AI, ML, Robotics, IoT og mange andre)
  • Rådgivning om opbygning af digitale platforme, der rammer virksomhedens ønsker og behov
  • Coaching til topledere, direktionsmedlemmer og bestyrelser (Digitalisering, strategi udvikling/eksekvering)
  • Rekruttering på direktør- og chefniveau med ansvaret for digitalisering og ledelse på senior C- og funktionslederniveau
  • Generationsskifte og omorganisering med fokus på målopfyldelse og resultater i forhold til marked, organisation og ydelser/produkter

Kristine har uddannelser i digital ledelse, management, strategi og udvikling, certificeret LEAN Six Sigma Black Belt, high-end og komplekst salg og erhvervspsykologi på højt niveau. Derudover er hun uddannet kognitiv terapeut, gestaltterapeut, og så har hun flere uddannelser i ledelsesudviklingsmetoder fra Europa og USA. Hun er internationalt uddannet og certificeret i topleder- og business-coaching.

Hun har også praktisk erfaring i bestyrelse, ledelse og projektledelse af udvikling af softwareprodukter, serviceydelser samt ”go to market”.

Det seneste i hendes portefølje er Myanmar Business Academy, opbygning af en onlineportal, undervisning af “Train the Trainer”, personlig udvikling, ledelse, service og salgskompetencer til unge mennesker i Myanmar.

Hun har stor viden om digitalisering og forståelse for, hvilke forandringer der skal til, og hvordan organisationer og de enkelte fagområder tager ansvar og får succes med digitalisering, der både giver gevinst nu og løbende i fremtiden.

 

Kristine Koed Kristine Koed