Kim Andersen

Ledelse & samarbejde

Erhvervspsykologien er min boldbane og jeg er drevet af høj psykologisk faglighed og passion for mit fag. Jeg er optaget af at gøre mig umage og hele tiden forædle de interventioner, jeg leverer, og dedikeret til de mange muligheder som fagets viden og praksis bidrager med. Mit fokus er at udvikle interventioner, som gør en reel forskel i folks liv – og som samtidig har fokus på forretningen.

Hvad kan jeg hjælpe med:

  • Lederudvikling (kurser og coaching til ledere): teamledelse, forandringsledelse, konfliktledelse – nye og erfarne ledere.
  • Teamudvikling, konflikthåndtering, håndtering af forandringer med fokus på mennesker, personlig udvikling (projektledere, ledere m.m)
  • Coachinguddannelse/-træning.

Om Kim

Kim er psykolog, cand.psych.aut. fra Københavns Universitet og har arbejdet med udvikling af mennesker i mere end 25 år: først inden for idrætten, dernæst med terapi og endelig inden for erhvervslivet. Kim har specialiseret sig indenfor disse tre områder og forskning, da han oplever, at alle områder et nødvendige forudsætninger for at kunne arbejde med eksempelvis leder- og ledelsesudvikling.

Kim vandt i 2007 den prestigefyldte konsulentpris fra Dansk Management Råd i kategorien ”Organisations- og lederudvikling”.