fbpx

Just Bendix Justesen

Hverdagsimplementering og strategisk sundhed

Jeg er optaget af projektledelse, implementering og effektmåling i forsknings- og viden miljøer. Og jeg er optaget af at gøre sundhed til en strategisk del af virksomhedskulturen på arbejdspladser i hele landet – og gerne så mange som muligt. Det betyder at organisationen – udover at tilbyde sine medarbejdere sundhedsløsninger – også sørger for at skabe en kultur, hvor sundhed er en del af den daglige drift.

Jeg har skrevet PhD om implementering af strategisk og vedvarende sundhed på arbejdspladsen, hvor sundhed er i fokus i hverdagen med effekt. For ikke at slippe det akademiske miljø, er jeg samtidig med mit job hos Promentum tilknyttet Syddansk Universitet, hvor jeg forsker i implementering og effektmåling inden for både projektledelse og sundhed på arbejdspladsen.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Undervise i implementering
  • Undervisning i og støtte til projektledelse og programledelse fx opbygning, kompetenceudvikling og implementering af projekter
  • Måle effekten af undervisning- og kompetenceforløb
  • Udvikle og implementere strategi i sundhedssektoren
  • Implementere strategisk sundhed på arbejdspladsen
  • Holde foredrag om projektledelse og strategisk sundhed på arbejdspladsen
  • Strategiudvikling

Om Just

Just har stor erfaring med at udvikle og drive store implementerings- og forskningsprojekter i både den offentlige og private sektor. Han har en baggrund fra Syddansk Universitet som cand.scient. i idræt, sundhed og statskundskab samt en Ph.d. i implementering og forankring af strategisk sundhed på arbejdspladsen. Han har et unikt kendskab til projektledelse i forsknings- og vidensmiljøer – og til sundhedssektoren. Just er i gang med en IPMA certificering på niveau B. Ved siden af sin stilling hos Promentum arbejder Just som forsker på Syddansk Universitet og ekstern lektor på København Universitet. Han skriver artikler og bøger om strategisk sundhed og hverdagsimplementering.

Læs disse artikler om:

Privat går alt tiden med kone og to børn – og kanoture i det sydfynske øhav.