Erik Petri

Fagansvarlig: Visuel kommunikation

Billeder kommunikerer mange gange hurtigere end tekst. Hvis det komplekse bliver tegnet, så er det nemmere at danne sig et overblik og se hvilke trin, der leder hen til det næste led i processen.

Jeg har erfaring med at omsætte procesdiagrammer, ledelse, samarbejdsmodeller og andre komplekse sammenhænge til tegnede oversigtsbilleder og fortællinger, som medarbejderne kan se sig selv i. Derfor er det også vigtigt for mig, at den visuelle metafor rammer rigtigt.

Det kan jeg hjælpe med:

  • At indfange de væsentlige pointer i tekst og tegning “live” under møder og workshops.
  • At facilitere grupper med at nå frem til fællesbilleder.
  • At udvikle visuelle templates til at guide en workshop med.
  • At visualisere komplekse processer og systemer i et let forståeligt billedsprog.
  • At omsætte bullet-points, strategi og vision til tegnede historier og forklarende film.
  • At undervise i hvorledes enkle stregtegninger og symboler kan klæde din kommunikation bedre på.

Om Erik Petri

Uddannet fra Designskolen i Kolding og Art Center College of Design i USA. Har oversat komplekse processer til visuelle overbliksbilleder for en række store private og offentlige kunder i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og England de sidste 12 år. Udover graphic recording, forklarende film og visuelle oversigtsbilleder, har han illustreret utallige bøger bla. Antboy-serien, arbejdet med reklamefilm, tegnet politisksatire og har undervist i Danmark og Tyskland. Desuden har Erik tegnet, alle de tegninger du finder her på promentum.dk og i vores øvrige materialer.

Visuel kommunikation

Erik Petri Erik Petri