Clara Vangsgaard

Konsulent

Rådgiver om kompetenceudvikling

Jeg har fokus på at skabe en målbar opgradering af virksomhedernes talentmasse og dermed skabe grundlag for fastholdelse og øget motivation hos ledere og medarbejdere.

Dette gør jeg ved at supportere og rådgive HR, funktionsledere og mellemledere i deres medarbejder- og kompetenceudvikling. Udvikling er vækst, og en øget vækst i virksomheden kræver nye kompetencer hos ledere og medarbejdere.

Udover at kaste en masse erfaring af sig, har mit arbejde med de danske virksomheder også givet en lang liste af tilfredse og motivere ledere og medarbejder.

Det kan jeg hjælpe med:

  • Rådgivning inden for kompetenceudvikling.
  • Analysere virksomhedens talentmasse
  • Rådgive om talent- og organisationsudvikling
  • Rådgive og supporte virksomhedernes HR og ledere om medarbejderudvikling

Clara er uddannet i ledelse, management, strategi og talentudvikling og har mange års erfaring inden for kursus- og konsulentbranchen. Hun er certificeret i talent- og organisationsudvikling, TT-38 profilanalyse og komplekst salg & rådgivning. Som selvstændig har hun rådgivet og givet danske virksomheders ledere og medarbejdere et kompetenceløft.

Clara arbejder med ledelses- og medarbejderudvikling på et højt plan, og har haft stor succes med at implementere uddannelsesstrategier i virksomhederne.

Clara Vangsgaard Clara Vangsgaard