fbpx

Viden

fra os til dig

Gratis uddannelse i projektledelse

Promentum A/S

…til en ildsjæl, der vil forandre verden.

Projekter bliver søsat for at udvikle og forandre vores verden. Nogle af de bedste projekter handler om at skabe positive forandringer for klimaet, de socialt udsatte, dyrene, de ældre, omsorgssvigtede børn og de syge – listen er lang. Og disse projekter er typisk drevet af ildsjæle. Det er mennesker, som skaber fremdrift og succes i deres projekter med deres personlige engagement som den primære drivkraft.


Julie

 

Julie Ravn Søndergaard var ildsjælen, der fik en gratis plads på
vores projektlederuddannelse i  januar. Hun arbejder
i stofindtagelsesrummene på Vesterbro, som er
en del af Mændenes Hjem.

 

 


Hvordan undgår vi, at ildsjælene brænder ud?

I Promentum tror vi på, at med de rigtige værktøjer og kompetencerne til at styre og håndtere projekter effektivt, så får man overblik og overskud til at styre projekter sikkert i mål. Men desværre har sociale og velgørende projekter oftest et begrænset budget, der ikke rummer mulighed for at udvikle ildsjælenes kompetencer.

Vi har derfor endnu engang reserveret en plads på vores åbne projektlederuddannelse – plus lidt projektvejledning og sparring – til en, der står i front for et projekt, der gør verden til et lidt bedre sted.

Næste åbne projektlederuddannelsen foregår i Århus og starter den 19. april 2016.

Læs om uddannelsen

Send os din ansøgning

Er det dig? Beskriv dit projekt på nogle få linjer og send det til os på mail [email protected] senest den 31. marts 2016.

Kriterierne for at søge er simple:

  • Du arbejder i en velgørende organisation.
  • Du er projektleder for et projekt – stort eller lille – der gør samfundet eller verden til et bedre sted.
  • Du har ikke en projektlederuddannelse allerede.

Beskriv kort dit projekt. Og skriv hvorfor det lige er dig, der skal gratis på projektlederkursus.

Hvis du kan overbevise os om, at dit projekt er det mest meningsfulde – og at du har mest behov for hjælp, så får du en gratis plads på vores næste åbne uddannelse i Århus.

Alle ansøgere får direkte besked senest den 6. april 2016.

Hvorfor?

Fordi projekter forandrer verden. Og i Promentum forandrer vi projekterne. Vi brænder for at inspirere og hjælpe andre, så de kan hjælpe sig selv med at lykkes.

1 kommentar til “Gratis uddannelse i projektledelse

  1. Mit navn er Ken Rasmussen. Jeg har sammen med tre partnere startede en organisation der gratis og uden bagtanker, hjælper startups/iværksættere med at udvikle sig til selvbærende virksomheder. Ofte er det manglende kompetencer (man skal kunne alt selv, eller have råd til at købe hjælpen), ensomhed og manglende netværk der gør at mange startups/iværksættere må lukke deres drøm ned før den kommer rigtigt igang. Det skader både dem og vores samfund. Vores rolle er at finde den/de frivillige kompetencer der er brug for til den enkelte startups/iværksættere, så vi sikre overlevelsesdygtige virksomheder. Vi har erfaret at rigtig mange gerne vil have “deres egen” Startup virksomhed de kan hjælpe videre. Mennesker vil gerne hjælpe andre mennesker, vi sætter bare behov for hjælp sammen med behov for at hjælpe, til glæde for os alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.