Viden

fra os til dig

Gratis projektlederuddannelse til en ildsjæl, der vil forandre verden

Mikkel Flod Storgaard / [email protected]

Til en ildsjæl, der vil forandre verden

Har du et projekt, der kan være med til at udvikle og forandre verden – eller i hvert fald gøre den til et lidt bedre sted for nogle? Men mangler du kompetencerne til at drive det i mål? Så læs videre her. Vi har nemlig endnu engang reserveret en plads på vores åbne projektlederuddannelse til en ildsjæl, der står i front for et projekt, der vil gøre verden til et lidt bedre sted.

Hvem er du?

Om du er en ildsjæl, der skaber positive forandringer for klimaet, hjælper socialt udsatte, har fået en fantastisk idé, der kan styrke dit lokaleområde eller noget helt fjerde, så har du nu muligheden for at komme i spil til en gratis projektlederuddannelse.

Hvorfor?

Fordi vi i Promentum tror på, at med de rigtige værktøjer og kompetencerne til at udvikle, styre og lede projekter effektivt, øger du sandsynligheden for at komme sikkert i mål. Men desværre har sociale og velgørende projekter oftest et begrænset budget, der ikke rummer mulighed for at udvikle ildsjælenes kompetencer.

Vi tilbyder derfor en gratis plads på næste åbne projektlederuddannelse, som foregår i København og starter den 11. september 2017.

Uddannelsen

Se videoen her og få en hurtig introduktion til, hvad uddannelsen giver dig. Du kan læse flere detaljer om uddannelsen under videoen. Videoen tager halvandet minut. Husk at slå lyden til.

Læs mere om projektuddannelsen her.

Send os din ansøgning

Er det dig? Beskriv dit projekt på nogle få linjer og send det til os på mail [email protected] senest den 8. august 2017.

Kriterierne for at søge er simple:

  • Du arbejder i en velgørende organisation eller for et velgørende formål, men har ikke midler til kompetenceudvikling.
  • Du er projektleder for et projekt – stort eller lille – der gør samfundet eller verden til et bedre sted.
  • Du har mulighed for at deltage i undervisningen, som foregår på hverdage mellem kl. 8.00-16.00
  • Du har ikke en projektlederuddannelse allerede.

Beskriv kort dit projekt. Og skriv hvorfor det lige er dig, der skal gratis på projektlederkursus.

Hvis du kan overbevise os om, at dit projekt er det mest meningsfulde – og at du har mest behov for hjælp – så får du en gratis plads på vores næste åbne uddannelse i København. Pladsen vil være til dig personligt.

Alle ansøgere får direkte besked senest den 15. august 2017.

Derfor

Fordi projekter forandrer verden. Og i Promentum forandrer vi projekterne. Vi brænder for at inspirere og hjælpe andre, så de kan hjælpe sig selv med at lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Fra kursus til virkelighed - Ildsjæl