Gratis mini-konference for chefer og ledere i den offentlige sektor

af Kasper Nøraa | nov 1, 2021 | Artikel

Hvad siger ledelsesforskningen om forandringer i offentlige organisationer?

Hvis du er chef eller leder i den offentlige sektor, så kender du til den komplekse hverdag og verden med mange modsatrettede krav og forventninger.
Samtidig med at du navigerer i det skal du omsætte strategi til praksis og skabe forandringer i organisationen.

Spørgsmålet er så, om vi har skabt lidt for forsimplede billeder af, hvordan forandringer i den offentlige sektor skabes?

Det vil vice-centerleder i Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Mads Leth Felsager Jakobsen, og partner og implementeringsekspert i Promentum, Andreas Lindemann, gøre os klogere på.

Med udgangspunkt i forskningen inden for forandringer i offentlige organisationer, vil Mads fortælle om, hvad den offentlige styring har af betydning for dine muligheder som leder for at få forandringer til at ske i hverdagen.

Det stiller krav til dig som leder om at være bølgebryder og kunne balancere det rationelle og det emotionelle i forandringer.
Det har derfor også betydning for, hvordan vi skal udvikle ledelse i den offentlige sektor, som Andreas vil komme med sine perspektiver på.

Den gode nyhed er, at ledelse kan trænes og udvikles. Den udfordrende nyhed er, at vi kun har gennemsnitlig viden om dele af ledelsesgerningen, som derfor stiller krav til mere adaptive kompetencer.

Udover forskningen får du som deltager på konferencen rig mulighed for at erfaringsudveksle og diskutere med andre topchefer i offentlige organisationer.

Konferencen løber af stablen tirsdag d. 17. maj 2022 i tidsrummet kl. 12.30-16 i vores lokaler på Kompagnistræde 34, 4. sal i København K.
Det er gratis at deltage, men da efterspørgslen er stor, og der er begrænsede pladser, er tilmeldingen bindende.

Er du interesseret? Så tilmeld dig via dette link: https://lnkd.in/dTv9gYfJ

Og har du spørgsmål?
Så kontakt Andreas Lindemann
Tlf. 20709756
al@promentum.dk

Vi glæder os til at se dig.