fbpx

Viden

fra os til dig

Gratis kompetenceudvikling

Promentum A/S

…til en ildsjæl, der vil forandre verden.

Projekter bliver søsat for at udvikle og forandre vores verden. Nogle af de bedste projekter handler om at skabe positive forandringer for klimaet, de socialt udsatte, dyrene, de ældre, omsorgssvigtede børn og de syge – listen er lang. Og disse projekter er typisk drevet af ildsjæle. Det er mennesker, som skaber fremdrift og succes i deres projekter med deres personlige engagement som den primære drivkraft.

Hvordan undgår vi, at ildsjælene brænder ud?

I Promentum tror vi på, at hvis man har kompetencerne til at styre og håndtere projekter effektivt, så har man en værktøjskasse på plads. Og den er med til at sikre, at man ikke brænder ud. Men desværre har sociale og velgørende projekter oftest et begrænset budget, der ikke rummer mulighed for at udvikle ildsjælenes kompetencer.

Vi har derfor reserveret en plads på vores åbne projektlederuddannelse – plus lidt projektvejledning og sparring – til en, der står i front for et projekt, der gør verden til et lidt bedre sted.

Er det dig? Eller kender du en?

Beskriv dit projekt på nogle få linjer og send det til os på mail [email protected] senest den 9. oktober 2015.

Kriterierne for at søge er simple:

 1. Du arbejder i en velgørende organisation.
 2. Du er projektleder for et projekt – stort eller lille – der gør samfundet eller verden til et bedre sted.
 3. Du har ikke en projektlederuddannelse allerede.

Beskriv kort dit projekt. Og skriv hvorfor det lige er dig, der skal gratis på projektlederkursus.

Hvis du kan overbevise os om, at dit projekt er det mest meningsfulde og at du har mest behov for hjælp, så får du en gratis plads.

Og gør du godt i Jylland, så fortvivl ikke. Vi har åbne uddannelser på begge sidder af broen.

Alle ansøgere får direkte besked senest den 23. oktober 2015.

Hvorfor?

Fordi projekter forandrer verden. Og i Promentum forandrer vi projekterne. Vi brænder for at inspirere og hjælpe andre, så de kan hjælpe sig selv med at lykkes.

Gratis kompetenceudvikling

3 kommentarer til “Gratis kompetenceudvikling

 1. Mit projekt handler om at gøre nærmiljøet attraktivt for børn, voksne og ældre. Vi bor i en lille Landsby, hvor vi mangler noget at mødes om. Vi har et rehabiliterings center, for byens borgere, hvor de kommer fordi af den ene eller anden grund ikke kan klare sig hjemme. Det ser vi gerne bliver knyttet tættere til nærmiljøet. Jeg har nu i 6-7 år arbejdet på at gøre vores centrale plads til et mødested, til rekreation og til gode oplevelser for alle, som kommer i byen, af den ene eller anden grund. Grunden til, at det har taget lang tid er pga. der løbende har været andre projekter i byen og ikke mindst skal økonomien være på plads. Jeg håber på kunne lykkes med det på et tidspunkt.
  Min baggrund er, at jeg er frivillig i vores Landsbylaug. Jeg er uddannet sygeplejerske. Jeg vil gerne generelt arbejde mere projektorienteret i min dagligdag, men gentagne gange føler jeg, at kompetencerne mangler og jeg har derfor ikke turdet give mig i kast med større projekter, rent professionelt. Så jeg samler erfaring i det små.

 2. Jeg er tilknyttet Global Himalayan Expedition (GHE) som blev grundlagt i 2013. Indtil nu arbejder organisationen på at fremme uddannelse og energi i de mest ufremkommelige steder i den Indiske del af Himalaya. Indtil nu har organisationen oprettet en uddannelsesbase (e-base) i Mahabodhi (Leh), hvor basen udelukkende er drevet af solenergi og har en lærer tilknyttet der underviser de kommende generationer i bæredygtighed. Yderligere har organisationen fokus på bæredygtig opsætning af solpaneler i små landsbyer, der tager flere dage at nå da ingen veje rækker dertil. Det er 1000 år gamle landsbyer der ikke har strøm og som via opsætning af microgrids får netop dette i løbet af 24 timer.
  Med tiden vil organisationen udvidde sit fokusområde til sundhed, vand m.m. – dog vil organsationen gerne finde balancen i at være upolitisk og effektiv for at holde administrationen nede og udbytte højt for lokalsamfundet.Der er lignende initiativer med at få konceptet til Peru og jeg kunne også forestille mig Canada, Kina, Rusland eller flere steder i Afrika som potentielle steder hvor dette ville have stor impact.
  Allerede i år er organisationen blevet anmodet om at bidrage med ekspertise til Nepal (grundet konsekvenserne af jordskælv) – og der kommer flere og flere efterspørgsler, hvorfor styring bliver et støt stigende behov.
  Min rolle var i 2015 at være team leader på GHE-ekspeditionen (første ikke-Inder) og bliver fremadrettet at støtte organisationen og videreføre konceptet til f.eks. Grønland. Hvor jeg og GHE vil kunne have stort udbytte af denne uddannelse.

 3. Jeg brænder for de svage og handicappede i vores samfund, jeg syntes de har en fantastiske mod på livet, på tros af alle deres daglige udfordringer.
  ”Der kunne vi andre lære noget”
  Jeg har været uddannet pædagog i 11 år. Har gennem årende fået en erfaring og viden om hvor vigtige struktur og planlægning er, det er både for boregeren og pædagogerne. I en hverdag uden struktur og overblik, går der for meget tid fra det jeg brænder for, nemlig arbejde med de mennesker, som har bruge for hjælp, vejledning og støtte for ar kunne leve deres liv.
  Tiden går f.eks. til skriftligt arbejde som aldrig bliver til gavn for borgeren, at lede efter oplysninger og møder uden indhold og mål.
  Min drøm er at få en uddannelse som kan kombineres med mit diplom modul i kognitivneuropsykologi, med min viden og erfaringer indenfor det specialpædagogiske område, så jeg kan komme ud og være med til at skabe dette overblik og struktur i den pædagogiske hverdag, så pædagogerne får mest mulig tid til at lave det de brænder for nemlig pædagogisk arbejde.
  Jeg har siden august arbejder for fonden mariehjemmene, på et bosteder hvor der bor unge svært handicappede. Stedet har eksisteret i 2 år, og er på mange måder i en opstarts fase.
  Her er jeg allerede i gang med at se på hvor jeg kan bidrage til at skabe en forudsigelig hverdag for alle, for når det pædagogiske personaler ved hvad opgaver er, smitter der af på borgerne for så der tid til dem og mulighed for at have overskud og være spontan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.