Få viden om implementering – gratis

af Promentum A/S | feb 3, 2016 | Artikler

Går det godt med at føre forandringsprojekterne ud i livet? Måske er du – ligesom os i Promentum – stødt på udfordringen med at få implementeret forandringsprojekterne i hverdagen, så de rent faktisk medfører en varig adfærdsændring. Derfor har vi samlet vores bedste erfaringer og råd fra de seneste års arbejde med at implementere forandringer i forskellige danske organisationer.

Hverdagsimplementering er den bedste metode til succesfuld implementering af forandringer.

Artikel: Hverdagsimplementering (pdf)Print artiklen nu eller få den sendt med posten

Klik på linket her, for at hente artiklen med det samme:

Hent artiklen “Hverdagsimplementering” (pdf)

Hvis du vil have artiklen i et fint trykt eksemplar, så send en mail til bj@promentum.dk med dit navn og adresse. Så modtager du den med posten i løbet af et par dage.

Få vores bedste råd om effektiv implementering og kompetenceudvikling

I artiklen får du seks konkrete trin, som du skal have fokus på for at lykkes med at skabe forandring. Vi sætter fokus på, at implementering bør ske på netop hverdagens udfordringer – helt fra starten.

Desuden beskriver vi i artiklen en ny måde at lave kompetence- og organisationsudvikling. Målet er at undgå, at medarbejdere har været på kursus, men efterfølgende har svært ved at implementere det lærte i deres hverdag. Vi deler vores gode erfaringer med at undervisning og læring i stedet skal foregår i hverdagen – og over en længere periode.

Del dine erfaringer med os

Har du erfaringer, kommentarer til artiklen eller gode råd fra din egen hverdag om implementering eller kompetenceudvikling, så skriv endelig til os her på bloggen.

Vi håber at høre fra dig.