THRIVING: THE DEEP LEARNING EXPERIENCE

En to-dages læringsrejse i regenerative transformationer

“A key insight of the theory of living systems is the realization that life, at all levels, is inherently regenerative. [Wayne Visser] explores the social, economic, and political implications of this insight, which are critical to overcoming our multi-faceted crisis. He skillfully lays out a coherent framework for regeneration, illustrated with countless examples of innovative solutions, at the levels of ecosystems, societies, economies, and organizations. An inspiring and tremendously hopeful book!” 

– Fritjof Capra, PhD, author of The Hidden Connections, coauthor of The Systems View of Life 

Foreløbig beskrivelse – flere detaljer følger, når du som deltager har hjulpet os med at tune ind på netop din regenerative udfordring! 

Til november behøver du ikke nøjes med at tro på hvad Fritjof Capra, Mads Nipper, Paul Hawken eller alle de andre ledere siger om Wayne Vissers arbejde. Du kan selv dykke med ned I en to-dages Deep Learning Experience med Wayne Visser og Indira Kartallozi i spidsen.  

De to dage bliver en læringsrejse, som skal klæde deltagerne på til at igangsætte og gennemføre regenerative transformationer I deres egne organisationer (og ind i, ud af, og på tværs af, organisationerne, for det er netop en af pointerne ved metoden)  

Vi tager afsæt I bogens budskab om, at vi kan møde og komme sikkert igennem de kriser, vi selv har skabt, ved at omfavne Restoration, Renewal. Responsibility, Revitalisation, Rewiring, og Resilience. Tilsammen former de en regenerativ vej til en verden, der sætter livet I centrum.  

Men hvordan gør vi det I praksis? Det er det spørgsmål, vi inviterer deltagerne til at dykke ned I over to intensive dage, hvor vi bruger bogens og Wayne og Indiras mange tilgange og pointer, til at skabe egentlige roadmaps og prøvehandlinger for vores videre rejse.  

Forud for de to dage holder vi et webinar i slutningen af september, vi gennemfører målrettet afstemning med hver deltager om netop dine mål, udfordringer, drømme og rammer – og endelig følger vi dagene op efter 14 dage og en måned, for at følge dit roadmap og din prøvehandling til dørs.   

Kurset er åbent for alle, men retter sig primært mod ledere, forandringsagenter og projektledere, der søger at etablere og videreføre forvandlingsprocesser med afsæt I et regenerativt paradigme.  

Wayne Visser omtaler sig selv som “pracademic, poet, and possibilist” har beskæftiget sig med bæredygtighed og regenerativ transformation I årtier og skrevet 41 bøger. Den seneste, Thriving: The Breakthrough Movement to Regenerate Nature, Society, and the Economy (Fast Company Press, 2022), er undervejs i dansk udgave på forlaget Praksiz. Han er fast underviser på Cambridge Sustainability Leadership Institute og har arbejdet med et hav af virksomheder, myndigheder og NGO’er om bæredygtighed og regenerativ transformation. Se mere her på LinkedIn eller på http://waynevisser.com  

OBS: Tilmelder du 2 eller flere til workshoppen, får du 10% rabat.

Tidsplanen - ved tilmelding

Aktionslæring I: 1-til-1 check-in med Oleg Koefoed, leder af Center for Regenerativ Transformation, om din nuværende kontekst, dine mål og drømme og din indgang til det regenerative. Du modtager enforberedende opgave.

Tidsplanen - selve workshoppen den 7.-8. november

THRIVING – DEEP LEARNING EXPERIENCE med Wayne Visser og Indira Kartalozzi

Dag 1 kl. 10-18

Ankomst via Thriving-portalen designet til Deep Learning Experience

Trends og systemtænkning

De seks store overgange // Introduktion til systemkortlægning // Introduktion af Thriving-kortene

Videnskaben om ‘thriving’ // Systemkortlægning & scenarieudvikling

FROKOST

Første iteration af deltagerudfordringer – rundbordssamtale

Integreret Værdistyring

Forretningsrespons & integreret værdi // Forskning i regenerative virksomheder // Interessenters relevans // Værdier & organisationskultur

Afslutning

Aften: Spadseretur og middag på udvalgt sted

Dag 2 kl. 9-15

Morgenkunstnerisk indgriben

De seks elementer af integreret værdi – fortsætter fra eftermiddagen på dag 1

Anden iteration af deltagerudfordringer – rundbordssamtale

Innovation af produkter, teknologi og forretningsmodeller

Biomimetik og naturlig intelligens // Klima løsninger // Thriving innovationer

FROKOST

Ledelse og forandringsagentur

Ledelse for ‘thriving’ // Formål-inspireret ledelse // Udfoldelse af forandringen

Afslutningssession

Design af prototypiske handlinger og næste skridt

Afslutning

Aktionslæring II (14 dage efter DLE)

Vi følger op på din prøvehandling ved en 1-til-1 session med Oleg Koefoed: hvordan går det med at bruge tilgangen, hvilke udfordringer er der, skal prøvehandlingen justeres?

Aktionslæring III En måned efter DLE

Online opfølgningssession med Wayne og Indira og holdet. Fremskridt, udfordringer, næste skridt.

Pris 9675,-

Ekskl. moms

Information

Workshop

07. november 2023 00:00

København

Kontakt