Brænder du også for at gøre en forskel hos dine kunder – både hjælpe dem med løsninger, give dem kompetencerne til at lykkes og være med til at sikre, at løsningerne rent faktisk skaber effekt i hverdagen?

Og tror du samtidig på fællesskab – og kan se fordele i at hjælpes ad med at hjælpe flere? Så er Promentum måske det rigtige sted for dig.

Hvem er du

  • Du er sandsynligvis selvstændig og har en god kunde/opgaveportefølje og du kan derfor håndtere alle faser i en konsulentopgave – fra salg til eksekvering.
  • Du er fagligt stærk inden for projektledelse eller et andet nært beslægtet fagområde.
  • Du er glad for hverdagen som selvstændig konsulent og brænder for at hjælpe dine kunder. Men du savner et stærkt fagligt miljø, det at have dygtige kolleger og muligheden for at kunne drage nytte af et fælles netværk.
  • Du tror på, at du vil kunne styrke dit konsulentarbejde og dit salg endnu mere med en etableret virksomhed som Promentum i ryggen.
  • Og du tænder på idéen om at være med til at skabe fremtidens konsulenthus.

Lidt om Promentum

I Promentum brænder vi for at hjælpe danske arbejdspladser med at forløse deres medarbejderes fulde potentiale. Vi vil inspirere og hjælpe andre, så de opnår kompetencerne til at lykkes – og oplever arbejdsglæde. Fordi arbejdsglæde skaber livskvalitet.

Promentums konsulenter er ikke som konsulenter er flest – vi ser os selv som håndværkere. Vi tror ikke på forkromede koncepter, men vi tror på, at arbejdet med forandringer og kompetenceudvikling skal ske i hverdagen. I fællesskab med vores kunder og med ægte udfordringer.

Vi lever af høj faglighed og vores måde at arbejde på kræver en bred vifte af kompetencer. Mangfoldighed og tværfaglighed ser vi som en stor styrke ift. at hjælpe vores kunder.

Vi har en åben arbejdsplads uden faste pladser, men med masser af rummelighed.  Vi har et etableret team, der støtter op om alle salgs- og marketingaktiviteter og tager sig af det administrative. Og vi bidrager alle til fælleskabet, fordi vi holder af et samskabende, positivt og åbenhjertigt arbejdsmiljø.

Ansøgningsfrist

Vi altid er på udkig efter de rigtige konsulenter – og er du interesseret, er du mere end velkommen  til at søge. Ansøgning og CV skal sendes til [email protected]

Kontakt

Er du interesseret i ovenstående eller har du behov for at vende nogle tanker, så er du mere end velkommen til at kontakte Mikkel Flod Storgaard på tlf. (+45) 6074 3050 eller på mail: [email protected].

Os