Har du mindst et par års erfaring som konsulent og underviser?

Og brænder du også for at gøre en forskel hos dine kunder – både hjælpe dem med løsninger, give dem kompetencerne til at lykkes og være med til at sikre, at løsningerne rent faktisk skaber effekt i hverdagen? Så er Promentum måske det rigtige sted for dig.

Vi tror på fællesskab – og kan se mange fordele i at hjælpes ad med at hjælpe flere.

Og vi mener, at virksomheder har en forpligtigelse til at gå forrest og skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forståelse og en større samfundsmæssig bevidsthed går hånd i hånd.

Læs vores manifest og få indblik i vores værdigrundlag.

Kontakt

Er du enig i vores værdigrundlag og interesseret i at høre mere om, hvordan vi eventuelt kan arbejde sammen, så tag kontakt til Mikkel Flod Storgaard på tlf. (+45) 6074 3050 eller på mail: [email protected].

 


Lidt om Promentum

I Promentum brænder vi for at hjælpe danske arbejdspladser med at forløse deres medarbejderes fulde potentiale. Vi vil inspirere og hjælpe andre, så de opnår kompetencerne til at lykkes – og oplever arbejdsglæde. Fordi arbejdsglæde skaber livskvalitet.

Promentums konsulenter er ikke som konsulenter er flest – vi ser os selv som håndværkere. Vi tror ikke på forkromede koncepter, men vi tror på, at arbejdet med forandringer og kompetenceudvikling skal ske i hverdagen. I fællesskab med vores kunder og med ægte udfordringer.

Vi lever af høj faglighed og vores måde at arbejde på kræver en bred vifte af kompetencer. Mangfoldighed og tværfaglighed ser vi som en stor styrke ift. at hjælpe vores kunder.

Vi har en åben arbejdsplads uden faste pladser, men med masser af rummelighed.  Vi har et etableret team, der støtter op om alle salgs- og marketingaktiviteter og tager sig af det administrative. Og vi bidrager alle til fælleskabet, fordi vi holder af et samskabende, positivt og åbenhjertigt arbejdsmiljø.

Promentum-kolleger